Tudnivalók a villanybojler bekötéséről

Tudnivalók a villanybojler bekötéséről

 

A legbölcsebb dolog amit tehetünk ha villanybojler bekötésére van szükségünk, hogy felkeresünk egy hozzáértő szakembert, aki a legjobb tudása szerint elvégzi számunkra a feladatot.

villanybojler bekötésére

Egy jól képzett villanyszerelő szakember számos elektronikai tudást igénylő feladatot lát el, köztük a villanybojler bekötését is. A továbbiakban górcső alá kerül a bojler bekötés lehetséges megvalósításai, illetve a villanybojler bekötés ára is. 

Amennyiben villanybojlert szeretne otthonába,

vagy a régi bojlere már megérett a cserére, úgy keressen fel egy villanyszerelő szakembert. A Qjob.hu oldalon egyszerűen és gyorsan találhat villanyszerelőt elvégzendő feladataihoz. Nincs más dolga, mint  létrehozni egy feladatot az említett oldalon, majd a beérkező ajánlatok közül kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelőt. Egy jó szakember segítségével a legtöbb szaktudást igénylő feladat gyorsan és precízen elkészül. 

A  villanybojler bekötése komoly szaktudást igénylő feladat. Otthoni, különféle barkács módszerekkel semmiképp sem ajánlott nekifogni a bekötésének, hiszen egy rosszul telepített villanybojler rendkívül tűzveszélyes tud lenni, ezért a legjobb ha egy villanyszerelőre bízzuk a feladatot. A szakember precízen és az utasításokat pontosan követve biztonságosan üzemeli majd be villanybojlerünket. 

Többféle villanybojler bekötési módszer létezik, ezért is fontos, hogy szakemberre bízzuk a feladatot, aki a pontos tervezés után tudni fogja, hogy az adott feltételek mellett mely módszer lenne a legideálisabb megoldás számunkra. 

Elektromos bekötés során mindkét pólust megszakító kapcsolón keresztül lehet a bojlert a hálózati áramhoz kötni, hiszen így egyszerűen lehet feszültségmentesíteni. 

Lehetséges a bojler bekötése konnektorba is. 

További módszerek közé tartozik a fázis nulla bekötés, melyet a legtöbb Hajdu bojlernél alkalmaznak a szakemberek. 

Villanybojlerünk bekötését kérhetjük annak fényében is, hogy éjszakai vagy nappali üzemelést szeretnénk. Az éjszakai bojlerek esetén a víz felmelegítése a csúcs időszakon kívül esik, így napközben spórolni kell a melegvízzel annak érdekében, hogy ne kelljen várni másnap reggelig az újabb felmelegedésre. 

Ezzel szemben az állandó üzemű hálózatra kötött bojlerek, azok amik nappal is működnek, sokkal nagyobb komfort érzetet biztosítanak, hiszen mindig rendelkezésünkre állnak. 

Milyen árakra számíthatunk villanybojler bekötése esetén? 

A villanybojler bekötés ára általában a család igényeitől függ, hiszen bojler választás esetén abból érdemes kiindulni, hogy egy ember naponta átlagosan 40-50 liter vizet fogyaszt. A bojler bekötésének ára sok esetben már tartalmazza a kiszállási díjat, a bojler árát és bekötését, illetve a meglévő bojler leszerelését is. Bővebben az árakról itt olvashatsz. 

Függőleges és vízszintes bojlereket választhatunk. Általánosságban elmondható, hogy a vízszintes modellek drágábbak, hiszen esetünkben 150.000 – 240.000 Ft közötti költségekre számíthatunk mérettől függően. Függőleges bojlert már kb. 100.000 Ft-tól is kaphatunk, azonban ebben az esetben is meghatározó tényező a méret, illetve a bojler típusa. 

A méreteket tekintve 50 literes mérettől kezdve egészen 225 literes bojlereket választhatunk 30 literenként növelve az elérhető modelleket. Egy kétszemélyes háztartásnak, átlagos vízfogyasztással számolva, egy 80 literes bojler megfelelő lehet, melynek ára 100.000 – 180.000 Ft körüli, míg egy 4 fős családnak már érdemes nagyobb bojlert választania, a 120-150 literes villanybojlerek árai 120.000 – 240.000 Ft körül alakulnak. 

 

MINDEN, AMIT A FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES!

Villanyszerelés Budapest és Pest megye egész területén a nap 24 órájában

 

A hét témái

Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

A lényeg mindig a részletekben rejlik. Erre nem árt újra és újra emlékeztetnünk magunkat. A tökéletes összhangot és stílust kutatva, ki ne szeretné a legjobbat kihozni az öltözködéséből? Mi több, nem is gondolná mekkora szerepe van a női öv viselésének ebben. Egy előnytelen szíjjal sajnos agyoncsaphatja az egész szettjét. De ha tudja, hogy melyik testalkat típushoz tartozik, akkor könnyű dolga van.

10 hagyományos menyasszonyi ruha a világ különböző tájairól

10 hagyományos menyasszonyi ruha a világ különböző tájairól Ha egy hagyományos menyasszonyi ruhára gondolunk, biztosan a fehér szín fog először bevillanni, hiszen a mi kultúránkban valóban ez a megszokott esküvői viselet. Azonban ahány kutúra annyi szokás, így, ha...

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel? Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába...

A BRW konyhastúdió otthonába hozza álmai kanyhabútorát

Az álom konyha mindekinek mást jelent, de abban szinte minden nő egyetért, hogy a konyha az otthonunk egyik központja, az egyik legmeghatározóbb hely. Ezért az is nagyon fontos, hogy stílusban és színben egyaránt megfelelő konyhabútort válasszunk a konyhánkban.