Tudnivalók a villanybojler bekötéséről

Tudnivalók a villanybojler bekötéséről

 

A legbölcsebb dolog amit tehetünk ha villanybojler bekötésére van szükségünk, hogy felkeresünk egy hozzáértő szakembert, aki a legjobb tudása szerint elvégzi számunkra a feladatot.

villanybojler bekötésére

Egy jól képzett villanyszerelő szakember számos elektronikai tudást igénylő feladatot lát el, köztük a villanybojler bekötését is. A továbbiakban górcső alá kerül a bojler bekötés lehetséges megvalósításai, illetve a villanybojler bekötés ára is. 

Amennyiben villanybojlert szeretne otthonába,

vagy a régi bojlere már megérett a cserére, úgy keressen fel egy villanyszerelő szakembert. A Qjob.hu oldalon egyszerűen és gyorsan találhat villanyszerelőt elvégzendő feladataihoz. Nincs más dolga, mint  létrehozni egy feladatot az említett oldalon, majd a beérkező ajánlatok közül kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelőt. Egy jó szakember segítségével a legtöbb szaktudást igénylő feladat gyorsan és precízen elkészül. 

A  villanybojler bekötése komoly szaktudást igénylő feladat. Otthoni, különféle barkács módszerekkel semmiképp sem ajánlott nekifogni a bekötésének, hiszen egy rosszul telepített villanybojler rendkívül tűzveszélyes tud lenni, ezért a legjobb ha egy villanyszerelőre bízzuk a feladatot. A szakember precízen és az utasításokat pontosan követve biztonságosan üzemeli majd be villanybojlerünket. 

Többféle villanybojler bekötési módszer létezik, ezért is fontos, hogy szakemberre bízzuk a feladatot, aki a pontos tervezés után tudni fogja, hogy az adott feltételek mellett mely módszer lenne a legideálisabb megoldás számunkra. 

Elektromos bekötés során mindkét pólust megszakító kapcsolón keresztül lehet a bojlert a hálózati áramhoz kötni, hiszen így egyszerűen lehet feszültségmentesíteni. 

Lehetséges a bojler bekötése konnektorba is. 

További módszerek közé tartozik a fázis nulla bekötés, melyet a legtöbb Hajdu bojlernél alkalmaznak a szakemberek. 

Villanybojlerünk bekötését kérhetjük annak fényében is, hogy éjszakai vagy nappali üzemelést szeretnénk. Az éjszakai bojlerek esetén a víz felmelegítése a csúcs időszakon kívül esik, így napközben spórolni kell a melegvízzel annak érdekében, hogy ne kelljen várni másnap reggelig az újabb felmelegedésre. 

Ezzel szemben az állandó üzemű hálózatra kötött bojlerek, azok amik nappal is működnek, sokkal nagyobb komfort érzetet biztosítanak, hiszen mindig rendelkezésünkre állnak. 

Milyen árakra számíthatunk villanybojler bekötése esetén? 

A villanybojler bekötés ára általában a család igényeitől függ, hiszen bojler választás esetén abból érdemes kiindulni, hogy egy ember naponta átlagosan 40-50 liter vizet fogyaszt. A bojler bekötésének ára sok esetben már tartalmazza a kiszállási díjat, a bojler árát és bekötését, illetve a meglévő bojler leszerelését is. Bővebben az árakról itt olvashatsz. 

Függőleges és vízszintes bojlereket választhatunk. Általánosságban elmondható, hogy a vízszintes modellek drágábbak, hiszen esetünkben 150.000 – 240.000 Ft közötti költségekre számíthatunk mérettől függően. Függőleges bojlert már kb. 100.000 Ft-tól is kaphatunk, azonban ebben az esetben is meghatározó tényező a méret, illetve a bojler típusa. 

A méreteket tekintve 50 literes mérettől kezdve egészen 225 literes bojlereket választhatunk 30 literenként növelve az elérhető modelleket. Egy kétszemélyes háztartásnak, átlagos vízfogyasztással számolva, egy 80 literes bojler megfelelő lehet, melynek ára 100.000 – 180.000 Ft körüli, míg egy 4 fős családnak már érdemes nagyobb bojlert választania, a 120-150 literes villanybojlerek árai 120.000 – 240.000 Ft körül alakulnak. 

 

MINDEN, AMIT A FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES!

Villanyszerelés Budapest és Pest megye egész területén a nap 24 órájában

 

A hét témái

3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!

3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!   Az otthoni süteménysütés egyfajta művészet, amely néha sikerrel, néha kudarccal végződik. A praktikus konyhai tippek és a professzionális felszerelések azonban mindig eredményessé teszik a...

5 tipp a téli fáradtság ellen

5 tipp a téli fáradtság ellen Ahogy közeledünk az év végéhez egyre nehezebben kelsz ki reggelente az ágyból? Puha és csábító az ágy, és a szundi gombot is irtó könnyű nyomogatni? A fáradtságérzet, ami minden reggel visszahúz a párnák közé, nemcsak a te reggeleidet...

Nagy kedvencek – a reborn babák

Nagy kedvencek - a reborn babák Mi másra is vágynának a gyerekek, mint egy játékokkal és kalandokkal teli gyerekszobára? A szülők pedig mindent megtesznek azért, hogy ezt meg is adják a kicsiknek, hiszen az ő boldogságuk a legfontosabb. Azonban a jól megválasztott...

Tényleg a millió poszttól lesz boldog az életünk?

Tényleg a millió poszttól lesz boldog az életünk? A közösségi média berobbanásával automatikusan kikerült az életünk a netre – persze csak annak, aki beszállt ebbe a játékba. De valljuk be, hogy legtöbben nem hagyjuk ki, hogy megosszuk az életünk legfőbb eseményeit....