Tudtad, hogy 2022 a női minőség éve?

Tudtad, hogy 2022 a női minőség éve?

Asztrológusok, numerológiával foglalkozó szakemberek egyaránt úgy gondolják, hogy az idei esztendő a lágy energiák éve. Azaz a nőies minőség az élet számos területén megjelenhet. A lakberendezésben is. Sőt! De ez nem jelent egyet a szélsőségekkel, sokkalta inkább az ízlésesség kötöttségektől mentes megélésével egyenlő.

A fotó forrása: RossHelen / Shutterstock.com

Csak eklektikusan!

A lakberendezés, főleg ha olyan végeredményre vágysz, aminek a láttán hevesebben ver a szíved és azt érzed, hogy hazaértél, tényleg nem kis kihívás. Viszont ha örömmel veted bele magad a nézelődésbe, a részletek megtervezésébe, akkor olyan alkotófolyamatra találhatsz, ami számtalan örömöt tartogathat a számodra.

Hogy melyik az a két bútordarab, ami egyszerre testesíti meg a régit és az újat? A kanapék határozottan ebbe a kategóriába tartoznak, szóval akkor először jöjjenek a fekhelyek!

A kényelem az esetükben nyilvánvaló elvárás, de pusztán a komfortosság biztosítása nem elegendő a sikerhez. Pláne azért, mert ezek a bútordarabok nem egyszer sokkalta inkább térkitöltő, és figyelemfelhívó szerepet töltenek be, s alig-alig csillogtathatják meg praktikus jellemvonásaikat. Az ok egyszerű: többnyire nappalikban kapnak teret-helyet. S ott ahol viszonylag ritkán járnak vendégek, nem annyira forgalmas ez a tér. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy másutt a nappalik középpontokként szolgálnak, amik egy helyre vonzzák a családtagokat. Így aztán általánosítani felesleges, így menjünk is tovább.

A kihasználtság kérdése tehát egyénfüggő. Mindenesetre a megjelenésük milyensége így is-úgy is mérvadó. A 2022-es év az aranybarna színárnyalatok divatját hozta magával, ennek köszönhetően ha könnyedén azonosulsz ezzel az iránnyal, akkor beengedheted az otthonodba a meleg színvariációkat. Ha pedig az esetedben igenis játszik a praktikusság, akkor kifizetődő taktika a hasznosság, használhatóság jellemvonásaira is figyelmet szentelned. Amik ha megjelenhetnek, akkor a maximális komfort borítékolható.

És mi a második befutó?

A vitrinek szintén az élen járnak, ha a régi és az új idők összehangolásáról beszélünk. Tárolásban verhetetlenek, átláthatóságuk pedig kétségtelenül vonzó. Napjainkban már megannyi kivitel elérhető, de ha úgy kívánod könnyedén megtalálhatod a retró stílusjegyeket idéző alternatívákat is.

Évtizedekkel ezelőtt a konyhákban foglaltak elsősorban helyet, míg napjainkban a nappalik részét képezik a legtöbbször. De valójában az elhelyezés “problematikája” már abszolút egyén- és helyzetfüggő, azaz rajtad áll. | a női minőség éve

Önismereti tanfolyam | Tudod, hogy ki is vagy valójában?

A hét témái

20 anya-lány fotó: biztosan nem tudod eldönteni, hogy ki kicsoda

Néhány családban olyan erősek a gének, mintha futószalagon jöttek volna a világra a tagjai. Persze a hasonlóságban segíthet az egyező ízlés, stílus és a szokások, de mégis olykor olyan meglepő hasonlóságokat produkál a természet, hogy csak tátott szájjal nézünk egy-egy anya-lánya páros után, mert fogalmunk nincs arról, hogy ki az idősebb. Összeállításunkban pont ilyen párosokat, illetve hármasokat mutatunk be, akikről akkor sem tudnánk eldönteni, hogy ki volt előbb, ha élőben találkoznánk.
20 kép, amin biztosan nem tudod megállapítani, hogy melyik nő az anya és melyik a lánya, viszont, ha figyelmesen végig nézed a listát, a képek alatt néhol eláruljuk a megoldást 😉

Mire figyelj, ha tökéletes menyasszonyi sminket szeretnél?

Mire figyelj, ha tökéletes menyasszonyi sminket szeretnél? Mi sem természetesebb annál, ha egy nő az esküvőjén olyan szép szeretne lenni, amilyen talán még soha nem volt. Így az is felkeres egy fodrászt, körmöst, és egy sminkest, aki a hétköznapokban egyáltalán nem,...

Mumus az edzőterem?

Mumus az edzőterem vagy a fitneszterem?   Az edzőterem van, akinek a „mumust” és van, akinek magát a „szentélyt” jelenti. Azt mondják, vannak az edzőtermek szerelmesei, ők a „függők”, akiknek nem csak hogy hozzá tartozik a napi rutinjukhoz, hogy órákig formálják...

Készíts csábítóan tökéletes fotósorozatot magadról (mutatjuk hogyan)!

Minden nő életében eljön az a pillanat amikor szeretne magáról egy csábítóan tökéletes, olykor igazán sokatmondó és mutató fotósorozatot. Szuper ajándék lehet a kedvesednek évfordulóra vagy születésnapra, de csak úgy is meglepheted vele. De az is teljesen rendben van, ha csak a magad szórakoztatására szeretnéd elkészíteni a lenge fotókat.