Tudtad, hogy 2022 a női minőség éve?

Tudtad, hogy 2022 a női minőség éve?

Asztrológusok, numerológiával foglalkozó szakemberek egyaránt úgy gondolják, hogy az idei esztendő a lágy energiák éve. Azaz a nőies minőség az élet számos területén megjelenhet. A lakberendezésben is. Sőt! De ez nem jelent egyet a szélsőségekkel, sokkalta inkább az ízlésesség kötöttségektől mentes megélésével egyenlő.

A fotó forrása: RossHelen / Shutterstock.com

Csak eklektikusan!

A lakberendezés, főleg ha olyan végeredményre vágysz, aminek a láttán hevesebben ver a szíved és azt érzed, hogy hazaértél, tényleg nem kis kihívás. Viszont ha örömmel veted bele magad a nézelődésbe, a részletek megtervezésébe, akkor olyan alkotófolyamatra találhatsz, ami számtalan örömöt tartogathat a számodra.

Hogy melyik az a két bútordarab, ami egyszerre testesíti meg a régit és az újat? A kanapék határozottan ebbe a kategóriába tartoznak, szóval akkor először jöjjenek a fekhelyek!

A kényelem az esetükben nyilvánvaló elvárás, de pusztán a komfortosság biztosítása nem elegendő a sikerhez. Pláne azért, mert ezek a bútordarabok nem egyszer sokkalta inkább térkitöltő, és figyelemfelhívó szerepet töltenek be, s alig-alig csillogtathatják meg praktikus jellemvonásaikat. Az ok egyszerű: többnyire nappalikban kapnak teret-helyet. S ott ahol viszonylag ritkán járnak vendégek, nem annyira forgalmas ez a tér. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy másutt a nappalik középpontokként szolgálnak, amik egy helyre vonzzák a családtagokat. Így aztán általánosítani felesleges, így menjünk is tovább.

A kihasználtság kérdése tehát egyénfüggő. Mindenesetre a megjelenésük milyensége így is-úgy is mérvadó. A 2022-es év az aranybarna színárnyalatok divatját hozta magával, ennek köszönhetően ha könnyedén azonosulsz ezzel az iránnyal, akkor beengedheted az otthonodba a meleg színvariációkat. Ha pedig az esetedben igenis játszik a praktikusság, akkor kifizetődő taktika a hasznosság, használhatóság jellemvonásaira is figyelmet szentelned. Amik ha megjelenhetnek, akkor a maximális komfort borítékolható.

És mi a második befutó?

A vitrinek szintén az élen járnak, ha a régi és az új idők összehangolásáról beszélünk. Tárolásban verhetetlenek, átláthatóságuk pedig kétségtelenül vonzó. Napjainkban már megannyi kivitel elérhető, de ha úgy kívánod könnyedén megtalálhatod a retró stílusjegyeket idéző alternatívákat is.

Évtizedekkel ezelőtt a konyhákban foglaltak elsősorban helyet, míg napjainkban a nappalik részét képezik a legtöbbször. De valójában az elhelyezés “problematikája” már abszolút egyén- és helyzetfüggő, azaz rajtad áll. | a női minőség éve

Önismereti tanfolyam | Tudod, hogy ki is vagy valójában?

A hét témái

Csak Te és a WoodWick gyertyád

Csak Te és a WoodWick gyertyád Megmutatjuk, miért a WoodWick gyertya a legjobb választás, ha egy kis kikapcsolódásra és pihenésre vágysz Egy tökéletes, pihentető estét szinte mindenki másképp képzel el. Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy a megfelelő...

Mit hoz 2022 a kínai horoszkóp szerint?

Vajon mit hoz a kínai horoszkóp egyes jegyeinek a 2022-es év, amely a Víz Tigris éve lesz? Mi vár rád a munkában és a szerelemben?

Hogyan válassz parfümöt férfiaknak?

Hogyan válassz parfümöt férfiaknak? Az is kiderül, hogy melyik a legjobb férfi parfüm A parfümválasztás egyáltalán nem könnyű feladat, akkor sem, ha magunknak vesszük. Ha ajándékba szánjuk, pedig még bonyolultabb lehet a helyzetünk. Segít, ha tisztában vagyunk vele,...

9 ajándék nőknek, amit inkább ne adj oda, ha jót akarsz magadnak

9 ajándék nőknek, amit inkább ne adj oda, ha jót akarsz magadnak Néhány napja arról már írtunk, hogy mi alapján ne válasszunk férfiaknak ajándékot, most pedig megnézzük, hogy mit ne adj egy nőnek férfiként, ha jót akarsz magadnak. Elvileg könnyű a nőknek ajándékot...