Tudtad, hogy 2022 a női minőség éve?

Tudtad, hogy 2022 a női minőség éve?

Asztrológusok, numerológiával foglalkozó szakemberek egyaránt úgy gondolják, hogy az idei esztendő a lágy energiák éve. Azaz a nőies minőség az élet számos területén megjelenhet. A lakberendezésben is. Sőt! De ez nem jelent egyet a szélsőségekkel, sokkalta inkább az ízlésesség kötöttségektől mentes megélésével egyenlő.

A fotó forrása: RossHelen / Shutterstock.com

Csak eklektikusan!

A lakberendezés, főleg ha olyan végeredményre vágysz, aminek a láttán hevesebben ver a szíved és azt érzed, hogy hazaértél, tényleg nem kis kihívás. Viszont ha örömmel veted bele magad a nézelődésbe, a részletek megtervezésébe, akkor olyan alkotófolyamatra találhatsz, ami számtalan örömöt tartogathat a számodra.

Hogy melyik az a két bútordarab, ami egyszerre testesíti meg a régit és az újat? A kanapék határozottan ebbe a kategóriába tartoznak, szóval akkor először jöjjenek a fekhelyek!

A kényelem az esetükben nyilvánvaló elvárás, de pusztán a komfortosság biztosítása nem elegendő a sikerhez. Pláne azért, mert ezek a bútordarabok nem egyszer sokkalta inkább térkitöltő, és figyelemfelhívó szerepet töltenek be, s alig-alig csillogtathatják meg praktikus jellemvonásaikat. Az ok egyszerű: többnyire nappalikban kapnak teret-helyet. S ott ahol viszonylag ritkán járnak vendégek, nem annyira forgalmas ez a tér. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy másutt a nappalik középpontokként szolgálnak, amik egy helyre vonzzák a családtagokat. Így aztán általánosítani felesleges, így menjünk is tovább.

A kihasználtság kérdése tehát egyénfüggő. Mindenesetre a megjelenésük milyensége így is-úgy is mérvadó. A 2022-es év az aranybarna színárnyalatok divatját hozta magával, ennek köszönhetően ha könnyedén azonosulsz ezzel az iránnyal, akkor beengedheted az otthonodba a meleg színvariációkat. Ha pedig az esetedben igenis játszik a praktikusság, akkor kifizetődő taktika a hasznosság, használhatóság jellemvonásaira is figyelmet szentelned. Amik ha megjelenhetnek, akkor a maximális komfort borítékolható.

És mi a második befutó?

A vitrinek szintén az élen járnak, ha a régi és az új idők összehangolásáról beszélünk. Tárolásban verhetetlenek, átláthatóságuk pedig kétségtelenül vonzó. Napjainkban már megannyi kivitel elérhető, de ha úgy kívánod könnyedén megtalálhatod a retró stílusjegyeket idéző alternatívákat is.

Évtizedekkel ezelőtt a konyhákban foglaltak elsősorban helyet, míg napjainkban a nappalik részét képezik a legtöbbször. De valójában az elhelyezés “problematikája” már abszolút egyén- és helyzetfüggő, azaz rajtad áll. | a női minőség éve

Önismereti tanfolyam | Tudod, hogy ki is vagy valójában?

A hét témái

Epres madártej

Epres madártej Hozzávalók, Epres madártej készítéséhez: 1,25 liter tej 1 vaníliarúd 30 dkg eper 4 tojás 100 gramm méz 1 csomag vaníliás vagy epres pudingpor 1 citrom Elkészítése: Egy fazékban összeforraljuk a tejet a félbevágott vaníliarúddal majd félretesszük hűlni....

Otthoni gyakorlatok, melyekkel télen is formában maradhatsz

Otthoni gyakorlatok, melyekkel télen is formában maradhatsz Az év végéhez közeledve egyre alacsonyabb számok jelennek meg a hőmérőn, és lassan teljesen elmegy a kedvünk a szabadtéri edzésektől. Ha nem akarsz a mínusz fokokban futni, és az edzőterem sem hívogat, akkor...

A legújabb csaptelep trendek 2021-re

Gondolt már arra, hogy naponta hányszor használja a csapokat? Ha a válasz igen, akkor valószínűleg alábecsülte, mert átlagosan napi 20-szor használjuk ezeket az elengedhetetlen kellékeket, amik kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a fürdőszoba kialakításában.

„Párizsi szépség” sztároktól

"Párizsi szépség" sztároktól Párizsi szépség A francia nők híresek a bőrápolás iránti szeretetükről és a mindig tökéletes „párizsi” szépségükről. Rövid cikkünkben szereplő négy francia híresség megosztja velünk, mit találnak fontosnak a szépségápolásban, mire kell...