Vendégváró falatok, amik villámgyorsan elkészíthetőek

Vendégváró falatok, amik villámgyorsan elkészíthetőek

Amikor vendégeket várunk, hirtelen ezerszer annyi feladatunk lesz, mint egyébként szokott lenni, akkor is, ha olyan csapat érkezik, akik már sokszor jártak nálunk, akkor pedig pláne, ha először jár nálunk valaki. Szeretnénk valami finomsággal kedveskedni, de közben a lakást is ragyogóvá varázsolni, és magunk sem akarunk toprongyosan a barátaink elé állni. Nem egyszerű feladat mindezt véghez vinni, ezért érdemes átgondolni, hogy melyik lépést tudjuk egyszerűsíteni. Cikkünkben olyan isteni finom vendégváró falatok következnek, amelyek villámgyorsan elkészülnek, így könnyen beilleszthetőek a készülődésbe.

Sajtgolyók

Kép: canva.com

Igazi csipegetni való finomság, amit készíthetünk egyszerű natúr sajtból zöld-fűszerekkel ízesítve, de kombinálhatjuk erősebb ízű sajttal is, amitől igazán pikáns finomságot tálalhatunk a vendégeink elé.

Hozzávalók: 30 dkg sajt, 5 ek finomliszt, 3 db tojás, só, bors, fokhagyma (vagy bármilyen más fűszer, amit szívesen használnánk), zsemlemorzsa, olivaolaj

Elkészítés: keverjük össze az hozzávalókat a reszelt sajttal, kivéve a zsemlemorzsát. Dolgozzuk jól össze, még egy egészen kemény masszát nem kapunk. Majd vizes kézzel gyúrjunk diónyi nagyságú golyókat, hempergessük meg a zsemlemorzsában őket, és süssük készre úgy 5-7 perc alatt az olajban.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

15 állatkölyök, akiktől tuti, hogy te is teljesen el fogsz olvadni

15 állatkölyök, akiktől tuti, hogy te is teljesen el fogsz olvadni Aprók, ártatlanok, csupaszok vagy éppen végtelenül bolyhosak. Egyes állatok teljesen védtelenül, akár néhány dekásan jönnek a világra, mások pedig már teljesen kifejlődve. Csodálatos az állatvilág,...

15 Szívbemarkoló illusztráció ami megmutatja, hogy miért jó egyedül élni!

Éltél már egyedül? Tudod milyen az egyedüllét, ha az egész lakás csak a tiéd? Ezek a képek gyönyörűen természetesek, és hűen tükrözik az egyedüllét mindennapjait.

Mire lesz szükségem, ha otthon szeretnék elkezdeni varrni?

A DIY az angol Do It Yourself kifejezés rövidítése, amelynek jelentése úgy foglalható össze: Csináld magad! A házi készítésű ruhák, dekorációs elemek sosem voltak ennyire népszerűek, megalkotásukhoz azonban a kézügyességen kívül sok másra is szükség lesz. Mutatjuk a legfontosabbakat!

2021/2022 tél: a legszebb téli körömtrendek

2021/2022 tél: a legszebb téli körömtrendek Minden évszaknak megvannak a saját trendjei, azonban bátran mondhatjuk, hogy a téli időszak kiemelkedő mind közül. Az év végéhez közeledve egyre inkább átjár minket az ünnepi hangulat, sokkal inkább foglalkozunk a...