15 Szívbemarkoló illusztráció ami megmutatja, hogy miért jó egyedül élni!

#002 – Senki nem szól rád – Ilyen az egyedüllét!


Kép: instagram.com/idaliacandelas

Mindennapi élet.

Ha úgy tartja kedved akár egész nap ücsöröghetsz a bevetetlen ágyon. Kizárólag a saját elvárásaidnak kell eleget tenned, és ha téged nem zavar, akkor hagyd a fotelben az ágytakarót, ahogy az este odatetted. Elő egy jó könyvvel és egy hatalmas csésze kávéval, töltsd a napot a hálóban. Akár egy teljes munkanapot is lenyomhatsz pizsamában csak egy engedékeny munkahelyre és a laptopodra lesz hozzá szükséged. Közben pedig nem kell azon agyalni, hogy mit fog szólni a pasid hazaérve, hogy „még mindig” ágyban vagy.

A hét témái

Az ausztrál tűzoltók idén is ledobták a ruháikat – ezúttal az állatokért!

Ezekben a dögös testekben igazán jótékony szívek dobognak. Az ausztrál tűzoltók 1993-ban készítették el először a minden női szívet megdobogtató naptárt, akkor a helyi gyermekkórház kis betegeinek gyógyulását támogatva.

Az 5 legjobb otthoni gyógymód a ráncok ellen, amiknek bizonyított a hatékonyságuk

Az 5 legjobb otthoni gyógymód a ráncok ellen, amiknek bizonyított a hatékonyságuk   Bár az öregedés folyamata teljesen normális, mégis jár vele néhány nem kívánt hatás. Mint például a ráncok és a finom pigment foltok kialakulása. Azonban nincsen minden veszve,...

15 állatkölyök, akiktől tuti, hogy te is teljesen el fogsz olvadni

15 állatkölyök, akiktől tuti, hogy te is teljesen el fogsz olvadni Aprók, ártatlanok, csupaszok vagy éppen végtelenül bolyhosak. Egyes állatok teljesen védtelenül, akár néhány dekásan jönnek a világra, mások pedig már teljesen kifejlődve. Csodálatos az állatvilág,...

Párkapcsolati állomások, amiken szinte minden életen át tartó szerelem átmegy

Az első néhány hét / hónap igazán egyszerű minden párkapcsolatban, hiszen a rózsaszín szemüveg mindent elfed, az igazi megpróbáltatás csak ezután jön. Egy párkapcsolat életben tartása a legnagyobb szerelem, és szeretet mellett is melós, és egyik félnek sem szabad elengednie magát. Azonban, ha rátalálsz életed párjára ez a munka igazán édessé válik, hiszen magatokért teszitek: azért, mert boldognak akarjátok a másikat látni, és magatok is ezt szeretnétek érezni. Egy boldog, harmonikus kapcsolat, majd a család megteremtése igazán csodás cél. Mutatjuk képekben!