2022-es fürdőruha divat: ezeket viseljük idén nyáron

2022-es fürdőruha divat: ezeket viseljük idén nyáron

Idén nyáron, ha fürdőruha vásárlásra adod a fejed, akkor több meglepetés is érhet. Az elmúlt években megszokott klasszikus fazonok idén nyáron háttérbe szorulnak, vagy éppen más köntösben jelennek meg. Az új fazonok mellett néhány a 2000-es évek elején jól ismert fazon is visszaköszönöm újabb verzióban. Így a tucatnyi újdonság mellett ismerősökkel is találkozhatsz az üzletek polcain. Ha még nem szerezted be az idei fürdőruhádat, akkor lapozd végig a válogatásunkat, ami ad némi segítséget abban, hogy felmérd a terepet és akár már konkrét elképzeléssel keresd fel a kedvenc boltjaidat. Így néz ki a 2022-es fürdőruha divat.

Bandana felsők

Kép: instagram.com

A 2000-es évek elején utcai viseletnek hordtuk a kendő szerű bandana felsőket, idén ugyanez a fazon a strandokon köszön vissza. A klasszikus bikini felsők helyett viselj bátran háromszög alakú felsőrészt, ami nemcsak kényelmes, de irtó szexi és ha valamilyen extra színben választod, akkor nagyon vidám is lesz. Akár egy csillámos darabot is beszerezhetsz belőle.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

5 ok, amiért szükséged van bőrkabátra az életedben

Manapság egyre több férfi visel bőrkabátot, hiszen ennek a ruhadarabnak töretlen a népszerűsége. Napjainkban nagyon sokféle stílusú bőrkabát készül, így mindenki megtalálhatja az egyéniségének és a személyes preferenciáinak megfelelő darabot.

20 étel, amit inkább ne tarts hűtőben

Sokszor gondolkodás nélkül tesszük be a hűtőbe az ételeket, bele sem gondolva, hogy a hideg esetleg rosszat tehet nekik. A legtöbb ételt valóban a hűtőben kell tárolni, hiszen a hideg megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így később indul romlásnak az ennivaló, azonban van néhány olyan élelmiszer, aminek árthat, ha a hűtőben tároljuk. Összeszedtünk húsz olyan ételt, amit előszeretettel tartunk közel nulla fokon, pedig ezzel jócskán veszít az élvezeti értékéből.

Tavaszi körmök: mire számíthatunk idén?

Tavaszi körmök: mire számíthatunk idén? Új évszak, új trendek és lehetőségek. A tavasz különösen izgalmas, hiszen ilyenkor ahogy a természet, úgy mi magunk is megújulunk. A „téli-álom” után újra kilépünk a természetbe, vár a frissesség és sok-sok izgalom, ami a...

Parfümkérdés: hamis vagy eredeti?

Parfümkérdés: hamis vagy eredeti? PARFÜM: Közeledik az év egyik legnagyobb ünnepe, a karácsony! Ilyenkor feltör a vásárlási láz, mindenki a legmegfelelőbb ajándékok után kutat. Női rokonainknak, szerelmünknek gyakran választunk parfümöt, aminek megvásárlásakor nagyon...