7 tipp, hogy a kis terasz is tágas legyen

Törekedjünk felfelé

Kép: canva.com

Néhány éve már divat, hogy nem kizárólag a vízszintes felületekkel számolunk, kis területeken pedig irtó hasznos is. Minden terasznak van legalább egy fala, ezt bátran kihasználhatjuk és szerelhetünk fel virágtartókat, vagy ha bírja a fal, akkor egész virágtartó rendszert is. Igazi dzsungel alakítható ki, úgy, hogy szinte egy millimétert sem veszünk el a terasz méretéből.

A hét témái

Egy profi akkus csavarozó mindig jól jön a háznál

Egy profi akkus csavarozó mindig jól jön a háznál A profik, a szakemberek, az építőiparban dolgozók, nagyon is jól tudják, hogy mennyire fontos a megbízható és profi szerszám, így az akkus csavarozó sem lehet akármilyen. Ma már sokan barkácsolnak az otthonukban is,...

Cukorbetegség: tünetek és veszélyes szövődmények

A cukorbetegség akár életveszélyes szövődményekhez is vezethet, ezért fontos a korai diagnózis. De milyen tünetekkel forduljunk orvoshoz?

Mit jelent a supinált cipő?

Sok szülőnél merül fel a kérdés cipővásárláskor: mit is pontosan a supinált cipő, és az én gyerekemnek szüksége van-e rá? Nézzük meg részletesebben a supinált cipő működését.

Sztárok, akik szemtelenül fiatalon házasodtak

Sztárok, akik szemtelenül fiatalon házasodtak A tinikort sokkal inkább jellemzi a dolgozatoktól való rettegés, a bulikra való készülés, mint, hogy oltárhoz álljon az ember fia vagy éppen lánya. Persze ez nem mindenkire igaz, előfordulhat, hogy olyan szerencsések...