Sztárcsaládok: híres rokonok, akik játszottak már egy filmben

Sztárcsaládok: híres rokonok, akik játszottak már egy filmben

Egy családban nem csak egy tehetséges színész lehet, ezt már többször tapasztaltuk Hollywoodban és azon túl is. Azonban az már inkább kuriózum, amikor a sztárcsaládok tagjai egy filmben szerepelnek. Pedig előfordul, és sokszor észre sem vesszük a filmet nézve, hogy testvérekkel, anya-lányával, vagy éppen egy összeszokott házaspárral állunk szemben. Cikkünkben hoztunk 10 sztárt, aki már játszott egy filmben szintén híres rokonával.

Emily Blunt és John Krasinski

Kép: © Shutterstock

Emily Blunt és John Krasinski nyolc évnyi házasság után először a Hang nélkül című thrillerben, majd 2020-ban a Hang nélkül 2-ben is férj és feleségként szerepelt. A valóságban 2010 óta házasok, és minden nyilatkozatuk és megjelenésük arról árulkodik, hogy igazi álompárként élik az életüket.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Cukiság a hétvégére

Cukiságok a hétvégére, nézd végig a képeket! Cukiság:  Talán nem túlzok,ha azt állítom,hogy minden nő szívesen nézeget édes kisállatokat az interneten. Látva az aranyos kis pofikat,egyből jobb kedvre derül az ember lánya. Éppen ezért,összegyűjtöttünk nektek pár fotót...

Mi érdekli a férfiakat? Tényleg a modellekre buknak?

Vajon mi érdekli a férfiakat? A jó alak? A szép arc? A szexis öltözködés? Vagy lehet, hogy a vonzalom valami egészen máson múlik?

Nagy szempilla-ABC: Formák, stílusok és színek megértése a legszebb szempillákért

Nagy szempilla-ABC: Formák, stílusok és színek megértése a legszebb szempillákért A szépségipar folyamatosan fejlődik, és az egyik legkiemelkedőbb újítás a műszempillák terén történt. A műszempillák lehetőséget nyújtanak arra, hogy bárki könnyedén fokozza a szemek...

A purhab egészségre gyakorolt hatásai

Az üveggyapot mellett a purhab is évek óta beszédtémának számít. Vannak, akik azonnal menekülnek előle, mivel rákkeltőnek tartják, mások viszont szívesen használják. Kinek van ebben a konfliktusban igaza? Nézzük!