Sztárcsaládok: híres rokonok, akik játszottak már egy filmben

Sztárcsaládok: híres rokonok, akik játszottak már egy filmben

Egy családban nem csak egy tehetséges színész lehet, ezt már többször tapasztaltuk Hollywoodban és azon túl is. Azonban az már inkább kuriózum, amikor a sztárcsaládok tagjai egy filmben szerepelnek. Pedig előfordul, és sokszor észre sem vesszük a filmet nézve, hogy testvérekkel, anya-lányával, vagy éppen egy összeszokott házaspárral állunk szemben. Cikkünkben hoztunk 10 sztárt, aki már játszott egy filmben szintén híres rokonával.

Emily Blunt és John Krasinski

Kép: © Shutterstock

Emily Blunt és John Krasinski nyolc évnyi házasság után először a Hang nélkül című thrillerben, majd 2020-ban a Hang nélkül 2-ben is férj és feleségként szerepelt. A valóságban 2010 óta házasok, és minden nyilatkozatuk és megjelenésük arról árulkodik, hogy igazi álompárként élik az életüket.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Karácsonyi álom körmök

Karácsonyi álom körmök Karácsonyi álom körmök! - Minden nő szeretne a lehető legjobban tündökölni az ünnepek alatt, mikor a ritkán összegyűlt család végre egy asztalhoz ül le, egy jól elkészített karácsonyi ebéd elfogyasztására. A kellő "Óóóó!" és "Nahát!" faktor...

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékok! – Ha te is unod már a szokásos ajándék ötleteket – a könyvet, parfümöt, vagy kesztyű-sál együttest – akkor itt a helyed!

A Hygge háló rejtelmei

A Hygge kifejezés a dán kultúrából érkezik. A szónak nincsen egyszavas fordítása, hanem inkább a barátságos és kényelmes, minőségi kikapcsolódás által teremtett jólét és elégedettség érzését foglalja össze. Erre a jellemzőre épült is stílusirányzat, amely ezt mutatja be. A Hygge stílusú hálószoba mindenképpen segíti lakóját abban, hogy egy minőségibb és kellemesebb légkörű hangulattal biztosítsa a mentális közérzetét. Nézzünk pár dekor ötletet, ha mi is szeretnénk ezt a stílust magunkévá tenni otthonunkban!

10 alapvető élelmiszer, aminek mindig kellene otthon lennie

10 alapvető élelmiszer, aminek mindig kellene otthon lennie Nálad éppen mennyi lapul a felsoroltak közül a konyhában? Ha már pár éve önálló háztartást vezetsz, biztosan nálad is van néhány alapvető élelmiszer, ami minden nagy bevásárláskor bekerül a kosárba. Most...