Feng Shui szokás: – Egyre többet hallani a Feng Shui-ról, de tudjuk is egyáltalán mit is jelent ez tulajdonképpen ? Azt szeretnéd ha otthonodban egyre több Feng Shui tárgyat láss, de nem tudod mi is legyen az ?
Bárki könnyen találhat a Feng Shui filozófia szerint alkalmazható tárgyat otthonában, ami aztán segít a különböző problémák megoldására, mint pl. a: jólét, hírnév, házasság, gyerekek, karrier, ismeretség, család, szerencse.

Íme pár Feng Shui tárgy, amelynek jelentését is megismerheted:

1. Tükör

A Feng Shuiban kedveltek a nagy tükrök, amelyek az ember teljes nagyságát képesek visszatükrözni. A kis tükrök levágják a fejet vagy a lábakat, így nem adják vissza a teljes alakot. A tükör felállításának helye is fontos, a falak pozíciója, az ággyal vagy a belső lépcsővel szembeni fekvése, de az is fontos, hogy mit tükröz vissza a szobából. Legtöbbször a tükör vonzza a tekintete, ahányszor elhaladsz előtte megnézed magad benne. Ilyenkor nem árt mosolyogni, mert a mosolygás az energiák pozitív áramlását váltja ki a lakásban.

2. Akvárium

Általában szerencsét, jólétet jelent. Mindig takarítani kell, ellenkező esetben mocskos és döglött halakkal lesz teli. Az akvárium helyét gondosan meg kell tervezni, ellenkező eseten negatív jelleget ölt. Például semmi keresnivalójuk nincs a hálószobában.

10 Feng Shui szokás, ami megváltoztatja az életünket

3. Szökőkutak

Ha a ház nagysága és formája megengedi, hogy igazi szökőkutat építsünk, akkor csakis nagy folyosón, kertben, a ház előtt vagy a kert közepén építsük azt fel. a csobogó víz moraja és a friss levegő megnöveli a pozitív energia áramlását a lakásban.

4. Csengők és sípok | Feng Shui szokás

Kellemes hangokat adnak a fülnek és a szél szimbólumai. Különböző anyagokból készülhetnek, a bambusztól egészen a kerámiáig, fémig, műanyagig, kagylóig, kristályig.

5. Különböző formájú kristályok | Feng Shui szokás

a kristályok szerencsét, bőséget és jólétet vonzanak. Töltsétek fel a házatkristálypoharakkal, dekoratív vázákkal, gyümölcstálakkal, kristálycsengetyükkel.

6. Háztartási eszközök

Azok a háztartási eszközök kedvelket amelyek kellemes zajokat és zenét bocsájtanak ki. Ezek olyan jó hatással lehetnek, amelyekre nem is gondoltunk. Dobjuk ki a rossz TV-t, rádiót, zenelejátszót, számítógépet, laptopot és cseréljük le őket jó minőségű termékekkel amilyen hamar csak lehet.

7. Természetes és mesterséges fény |Feng Shui szokás 

A fény erejének jelentős szerepe van életünkben, a pszichikai állapotot pozitívan befolyásolja. Bármilyen sötét zúg shar-ként (negatív nyíl) hat, ezért a fény bármikor jól jön. Ezért ne habozz és vásárolj minél több lámpást, égőt és építsd be oda, ahova a természetes fény nem ér el.

10 Feng Shui szokás, ami megváltoztatja az életünket8. Színek

Bármilyen színről is lenne szó, figyeljünk oda a tónusokra és az árnyalatokra. Például az erős, intenzív piros szín energiát és szenvedélyt kelt, ellentétben a pasztell pirossal, amely mérsékelt és meleg légkört teremt.A hálószobába használt intenzív piros szín elűzi az álmot. a hálószobába a legalkalmasabb a fehér, halvány barna, sárga és világoszöld a legalkalmasabb.

9. Természetes szobanövények

A virágok és a dekoratív zöldek plusz energiát visznek otthonunkba. A művirágok is jó hatással vannak. A legfontosabb, hogy mindig gondozzuk a természetes szobanövényeket, ne hagyjuk, hogy száraz, kórok legyenek belőlük.

10. Nehéz tárgyak | Feng Shui szokás

a nehéz tárgyak stabilitást, biztonságot és állandóságot adnak. Például ilyenek a kertben felállított nagy kövek, szikladarabok. A ház elé felállított szobrok őrt állnak az ajtónál.

 

MIT DIKTÁL A DIVAT, HA A KONYHA BERENDEZÉSE ÁLL A REFLEKTOROK FÉNYÉBEN?