5 stílusos és hasznos kiegészítő a munkahelyedre

5 stílusos és hasznos kiegészítő a munkahelyedre

 

Kiegészítő a munkahelyedre: Bár a munkahelyünk nem feltétlenül az a környezet, ahol a művészi kreativitásunk teljesen szárnyra kaphat, ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy szabadjára engedjük személyiségünket. Legyen akár egy élénk jegyzetfüzet, sikkes mappa vagy játékos színű szövegkiemelő, ezek egyszerű és hatásos eszközök, amelyek nem vonzanak egyetlen szemet sem, mi mégis jobban érezhetjük magunkat tőlük. Sok vállalatnál nincs dress code az alkalmazottak számára. Nem mindig tudjuk, mikor és hol húzzuk meg a határt. Mi az, ami elfogadható, és mi az, ami nem? Ilyenkor gyakran a biztonságos utat választjuk: inggel, hosszú és sötét szoknyával vagy nadrággal és egy egyszerű magassarkúval nem lőhetünk mellé. De mi lesz a kiegészítőkkel? Mit szólnál mondjuk egy divatos szemüveghez?

A Rapidus Optika az ország egyik legelkötelezettebb ls legképzettebb csapatával kitűzte azt a célt, hogy az optikai kihívásokra megtalálják a legjobb megoldást. Felnőtt, gyermek és céges látásvizsgálatot is végeznek, melyet szemészorvosok vagy diplomás optometrista munkatársak végeznek el. A látszerészek pedig a hatalmas választékból segítenek kiválasztani a tökéletes szemüveget, napszemüveget vagy számítógépes védőszemüveget.

 

Miért fontos az, hogy milyen kiegészítőket választunk?

A fő ok, amiért minden dolgozó számára fontos a megfelelő öltözet és a kiegészítők, az az, hogy vizuális képet mutat és üzenetet küld arról, hogy profik vagyunk. Sosem lehet tudni, hogy mikor kell váratlanul találkoznunk üzleti partnerünkkel, ott pedig mindig a legjobb benyomást szeretnénk elérni.

Megjelenésünk nemcsak azt befolyásolja, hogy mások hogyan érzékelnek minket, hanem azt is, hogy miként érzékeljük önmagunkat. Ha úgy tűnik, hogy tele vagyunk önbizalommal, akkor nagyobb valószínűséggel fogjuk ténylegesen magabiztosnak érezni magunkat.

A munkahelyen egyszerűen és letisztultan, nyomatok, logók és csillogás nélkül kell kifejezni önmagunkat. Ebben a környezetben úgy kell megjelennünk, hogy a főnökünk azt gondolja, mi vagyunk a legjobb befektetése és a nap bármelyik pillanatában készen állunk arra, hogy a legfontosabb szerződéseket írjuk alá.

Bár nincs lehetőségünk az irodában kivetkőzni önmagunkból és bemutatni legújabb élénk színű szerzeményeinket, van egy sokkal kézenfekvőbb módja is az önkifejezésnek.

 

Stílusosan a munkahelyen (Kiegészítő a munkahelyedre!)

1. Óra

Az óra hosszú évtizedek óta szinte kötelező kiegészítőnek számít. Az elegáns vagy klasszikus karóra az átgondoltságot jelképezi. Egy hétköznapi vagy modern irodai környezetben is egy visszafogott fém vagy bőrszíjjal képes komolyságot és professzionalizmust kommunikálni.

Az okosórák is nagy népszerűségnek örvendenek megjelenésük óta. Különböző funkciókkal és érzékelőkkel értékes adatokat gyűjthetnek az alkalmazottaktól és munkakörnyezetüktől, tökéletesen megfelelőek a munkahelyi használatra. Az optimalizált gyártási folyamatok, a tevékenységkezelés vagy a valós idejű állapotkövetés csak néhány előny, amelyet az intelligens órákkal elérhetünk.

Nem csak divatosak, hasznosak is.

2. Öv

Még akkor is, ha nadrággal, farmerrel vagy szoknyával kombinálod az övet fontos, hogy sima és vékony legyen, szinte észrevétlen. Feladata a nadrág támogatása vagy a derék kiemelése.

3. Ékszerek

Azokban, akik szeretik ezeket a kiegészítőket, felmerülhet a kérdés, hogy milyet és mennyit hordhatok?

A gyűrűket érdemes otthon hagynunk (a jegygyűrű maradhat!), ahogy a hosszú vagy nagy fülbevalókat is, hiszen ezeknek nincs helye az irodában.

Ehelyett a kisebb fülbevalók lesznek a megfelelőek, előkelő megjelenést kölcsönöznek.

A gyöngy nyakláncok vagy a vékony láncok medállal jó választásnak bizonyulhatnak a munkához.

4. Sál

A sálak színt és életet kölcsönöznek a ruhának, tökéletes megoldás lehet, ha nem vagy az ékszerek rajongója.

5. Szemüvegek

Szemüveg

A szemüveg különleges érzést nyújt, főleg ha a keret színe, stílusa és textúrája a szívedhez közel áll.  A szemüveged nem egy olyan eszköz, amelyet csak a látásod korrigálása érdekében viselsz. Stílusod részévé válik és kihangsúlyozza a személyiséged. A szemüveg emberivé tesz, azt mondja: „hé, senki sem tökéletes”, ami segít az embereknek megnyílni előtted.

Egy szemüveg több, mint a tiszta látás erejének visszanyerése. Személyreszabottsága és egyedisége pozitív hatással lesz a hangulatodra és a magabiztosságod szintjére.

Számítógépes védőszemüveg

A számítógépes védőszemüveg abban különbözik a szokásos szemüvegtől, hogy kifejezetten a számítógépes munkával járó szemfeszültség csökkentése érdekében készült. Naponta körülbelül nyolc órát dolgozunk az irodában a számítógép előtt. Sajnos megszoktuk, hogy a szemünk fáradtnak és irritáltnak érzi magát a munkanap végén.

A számítógépes védőszemüvegek – amellett, hogy ugyanolyan kiegészítők lehetnek, mint a sima szemüvegek – fényvisszaverő bevonata segít csökkenteni a képernyőről visszaverődő tükröződést és a készülékből áradó fényt.

Az önbizalom növelés legdivatosabb kelléke (Kiegészítő a munkahelyedre!)

Meglepődnél azon, hogy egy egyszerű szemüveg mennyire képes megváltoztatni az egész megjelenésed. Nemcsak lehetővé teszik számunkra, hogy tisztán lássuk a világot, hanem abban is, hogy tisztán lássuk önmagunkat. Külsőnket teljesen új szinten értékelhetjük.

Válaszd ki a szemeid számára a legjobb, hozzád pedig a leginkább illő szemüveget, hogy te is a magabiztos és megállíthatatlan munkavállalók közé tartozhass!

Mi segíthetünk megtalálni a mindennapi és a munkahelyi igényeidnek megfelelőt!

Készen állsz a legstílusosabb munkahelyi kiegészítődre?

 

Irány a főoldal >>

6 ok, miért vásárolj fa karórát

A hét témái

A világ legaranyosabb állatai – Helló, én is itt vagyok!

A világ legaranyosabb állatai - Helló, én is itt vagyok! Pici, szőrös, pihe-puha, vagy éppen a hosszú nyakával, esetleg a nagy kerek szemeivel vesz le a lábunkról? A legtöbb állat tündéri teremtmény, főleg kölyök korukban. És sokszor produkálnak olyan furcsa pózokat,...

Teafaolaj körömgombára

Jó-e a teafaolaj körömgombára? A teafaolaj a körömgomba gyilkosa. A teafaolaj a leghatásosabb természetes módja a körömgomba kezelésére? Mindenkinél könnyen előfordulhat, hogy egyszer csak megjelenik a körmén egy kis körömgomba. A körömgomba okozta fertőzés a...

10 étel és ital, amit inkább kerülj, ha nem akarsz öregebbnek tűnni a korodnál

10 étel és ital, amit inkább kerülj, ha nem akarsz öregebbnek tűnni a korodnál Étkezési szokásaink igen eltérőek. És többnyire csak akkor gondolkodunk el a változtatáson, ha felcsúszik néhány plusz kiló, vagy éppen fel szeretnénk szedni egyet, kettőt. De, ha a...

A purhab egészségre gyakorolt hatásai

Az üveggyapot mellett a purhab is évek óta beszédtémának számít. Vannak, akik azonnal menekülnek előle, mivel rákkeltőnek tartják, mások viszont szívesen használják. Kinek van ebben a konfliktusban igaza? Nézzük!