5 stílusos és hasznos kiegészítő a munkahelyedre

5 stílusos és hasznos kiegészítő a munkahelyedre

 

Kiegészítő a munkahelyedre: Bár a munkahelyünk nem feltétlenül az a környezet, ahol a művészi kreativitásunk teljesen szárnyra kaphat, ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy szabadjára engedjük személyiségünket. Legyen akár egy élénk jegyzetfüzet, sikkes mappa vagy játékos színű szövegkiemelő, ezek egyszerű és hatásos eszközök, amelyek nem vonzanak egyetlen szemet sem, mi mégis jobban érezhetjük magunkat tőlük. Sok vállalatnál nincs dress code az alkalmazottak számára. Nem mindig tudjuk, mikor és hol húzzuk meg a határt. Mi az, ami elfogadható, és mi az, ami nem? Ilyenkor gyakran a biztonságos utat választjuk: inggel, hosszú és sötét szoknyával vagy nadrággal és egy egyszerű magassarkúval nem lőhetünk mellé. De mi lesz a kiegészítőkkel? Mit szólnál mondjuk egy divatos szemüveghez?

A Rapidus Optika az ország egyik legelkötelezettebb ls legképzettebb csapatával kitűzte azt a célt, hogy az optikai kihívásokra megtalálják a legjobb megoldást. Felnőtt, gyermek és céges látásvizsgálatot is végeznek, melyet szemészorvosok vagy diplomás optometrista munkatársak végeznek el. A látszerészek pedig a hatalmas választékból segítenek kiválasztani a tökéletes szemüveget, napszemüveget vagy számítógépes védőszemüveget.

 

Miért fontos az, hogy milyen kiegészítőket választunk?

A fő ok, amiért minden dolgozó számára fontos a megfelelő öltözet és a kiegészítők, az az, hogy vizuális képet mutat és üzenetet küld arról, hogy profik vagyunk. Sosem lehet tudni, hogy mikor kell váratlanul találkoznunk üzleti partnerünkkel, ott pedig mindig a legjobb benyomást szeretnénk elérni.

Megjelenésünk nemcsak azt befolyásolja, hogy mások hogyan érzékelnek minket, hanem azt is, hogy miként érzékeljük önmagunkat. Ha úgy tűnik, hogy tele vagyunk önbizalommal, akkor nagyobb valószínűséggel fogjuk ténylegesen magabiztosnak érezni magunkat.

A munkahelyen egyszerűen és letisztultan, nyomatok, logók és csillogás nélkül kell kifejezni önmagunkat. Ebben a környezetben úgy kell megjelennünk, hogy a főnökünk azt gondolja, mi vagyunk a legjobb befektetése és a nap bármelyik pillanatában készen állunk arra, hogy a legfontosabb szerződéseket írjuk alá.

Bár nincs lehetőségünk az irodában kivetkőzni önmagunkból és bemutatni legújabb élénk színű szerzeményeinket, van egy sokkal kézenfekvőbb módja is az önkifejezésnek.

 

Stílusosan a munkahelyen (Kiegészítő a munkahelyedre!)

1. Óra

Az óra hosszú évtizedek óta szinte kötelező kiegészítőnek számít. Az elegáns vagy klasszikus karóra az átgondoltságot jelképezi. Egy hétköznapi vagy modern irodai környezetben is egy visszafogott fém vagy bőrszíjjal képes komolyságot és professzionalizmust kommunikálni.

Az okosórák is nagy népszerűségnek örvendenek megjelenésük óta. Különböző funkciókkal és érzékelőkkel értékes adatokat gyűjthetnek az alkalmazottaktól és munkakörnyezetüktől, tökéletesen megfelelőek a munkahelyi használatra. Az optimalizált gyártási folyamatok, a tevékenységkezelés vagy a valós idejű állapotkövetés csak néhány előny, amelyet az intelligens órákkal elérhetünk.

Nem csak divatosak, hasznosak is.

2. Öv

Még akkor is, ha nadrággal, farmerrel vagy szoknyával kombinálod az övet fontos, hogy sima és vékony legyen, szinte észrevétlen. Feladata a nadrág támogatása vagy a derék kiemelése.

3. Ékszerek

Azokban, akik szeretik ezeket a kiegészítőket, felmerülhet a kérdés, hogy milyet és mennyit hordhatok?

A gyűrűket érdemes otthon hagynunk (a jegygyűrű maradhat!), ahogy a hosszú vagy nagy fülbevalókat is, hiszen ezeknek nincs helye az irodában.

Ehelyett a kisebb fülbevalók lesznek a megfelelőek, előkelő megjelenést kölcsönöznek.

A gyöngy nyakláncok vagy a vékony láncok medállal jó választásnak bizonyulhatnak a munkához.

4. Sál

A sálak színt és életet kölcsönöznek a ruhának, tökéletes megoldás lehet, ha nem vagy az ékszerek rajongója.

5. Szemüvegek

Szemüveg

A szemüveg különleges érzést nyújt, főleg ha a keret színe, stílusa és textúrája a szívedhez közel áll.  A szemüveged nem egy olyan eszköz, amelyet csak a látásod korrigálása érdekében viselsz. Stílusod részévé válik és kihangsúlyozza a személyiséged. A szemüveg emberivé tesz, azt mondja: „hé, senki sem tökéletes”, ami segít az embereknek megnyílni előtted.

Egy szemüveg több, mint a tiszta látás erejének visszanyerése. Személyreszabottsága és egyedisége pozitív hatással lesz a hangulatodra és a magabiztosságod szintjére.

Számítógépes védőszemüveg

A számítógépes védőszemüveg abban különbözik a szokásos szemüvegtől, hogy kifejezetten a számítógépes munkával járó szemfeszültség csökkentése érdekében készült. Naponta körülbelül nyolc órát dolgozunk az irodában a számítógép előtt. Sajnos megszoktuk, hogy a szemünk fáradtnak és irritáltnak érzi magát a munkanap végén.

A számítógépes védőszemüvegek – amellett, hogy ugyanolyan kiegészítők lehetnek, mint a sima szemüvegek – fényvisszaverő bevonata segít csökkenteni a képernyőről visszaverődő tükröződést és a készülékből áradó fényt.

Az önbizalom növelés legdivatosabb kelléke (Kiegészítő a munkahelyedre!)

Meglepődnél azon, hogy egy egyszerű szemüveg mennyire képes megváltoztatni az egész megjelenésed. Nemcsak lehetővé teszik számunkra, hogy tisztán lássuk a világot, hanem abban is, hogy tisztán lássuk önmagunkat. Külsőnket teljesen új szinten értékelhetjük.

Válaszd ki a szemeid számára a legjobb, hozzád pedig a leginkább illő szemüveget, hogy te is a magabiztos és megállíthatatlan munkavállalók közé tartozhass!

Mi segíthetünk megtalálni a mindennapi és a munkahelyi igényeidnek megfelelőt!

Készen állsz a legstílusosabb munkahelyi kiegészítődre?

 

Irány a főoldal >>

6 ok, miért vásárolj fa karórát

A hét témái

Divatos cipők bármely alkalomra – milyen cipőt érdemes mindenkinek beszereznie?

Divatos cipők bármely alkalomra – milyen cipőt érdemes mindenkinek beszereznie? A cipőtrendek nap, mint nap hatalmas változáson mennek keresztül. Számtalan különféle fazon megtalálható manapság a kínálatban, az egészen megszokottól az extravagáns darabokig. Így...

Így jelez a tested, ha túl sok cukrot eszel

Így jelez a tested, ha túl sok cukrot eszel Sokszor úgy fogyasztunk cukrot, hogy nem is tudunk róla, hiszen nem csak akkor viszünk be cukrot a szervezetünkbe, ha a kedvenc csokinkat majszoljuk. Ezerféle étel tartalmazza, gyakran olyanok is, amiről egyáltalán nem is...

18 kreatív tálalás, ami biztosan nem hozza meg az étvágyad

18 kreatív tálalás, ami biztosan nem hozza meg az étvágyad Az emberi kreativitás végtelen, és ez a tálalás terén sincs másképpen. Ma már gourmet éttermek százai, sőt ezrei kínálják az finomabbnál finomabb ételeket a legextrémebb alapanyagokból a legegyszerűbbekig. És...

Milyen az ideális köntös?

3 tipp, hogy megtaláld az ideális köntöst Meleg, puha vagy éppen lenge és szexi? Mindenkinek más a kedvenc otthoni viselete, ami persze nagyban függ az esti programtól is. Ha bekuckózásra vágyunk akkor ideális egy pihe-puha köntös, ami úgy fonja körbe a testünket,...