5 tipp, hogy nyugodtan teljen a várandósság ideje

Vitaminok, ásványi anyagok

Kép: canva.com

Azt gondoljuk, hogy a változatos étkezéssel minden vitamin ás ásványi anyag beszerezhető, azonban sajnos ez nem minden esetben van így. Ezért érdemes akár kimondottan kismamáknak szánt multivitamint szedni, de akár külön-külön is pótolhatjuk főként az A-, B-, C-, és D-vitamint, illetve a csontok épségének megőrzése és a baba fejlődése érdekében érdemes a vasat és a kalciumot is pótolni.

A hét témái

Szobanövények, amik nemcsak szépek, de az egészségünkre is jótékonyan hatnak

Szobanövények, amik nemcsak szépek, de az egészségünkre is jótékonyan hatnak Azzal tisztában vagyunk, hogy tucatnyi gyógy-, és fűszernövény lehet a hasznunkra a hétköznapokban, azonban azt kevesen tudják, hogy a dekorációnak használt szobanövények is sokat tesznek...

Egyszerű DIY „collar” nyakláncok

"collar" nyakláncok egyszerűen Bizonyára ti is megcsodáltátok már az idei év, talán egyik nagyobb divatját a hatalmas, gyönyörű "collar" nyakláncokat. Az első rácsodálkozások és a "Nekem kell egy ilyen!" életérzés után, elég nagyot tudnak ütni az árak. Na de, nem kell...

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékok! – Ha te is unod már a szokásos ajándék ötleteket – a könyvet, parfümöt, vagy kesztyű-sál együttest – akkor itt a helyed!

Milyen táplálékkiegészítőket érdemes szednünk?

Ahhoz, hogy a szervezetünk megfelelően működjön és egészséges legyen, számos vitamin, nyomelem, és ásványi anyag beviteléről kell gondoskodnunk napi szinten.