Három trendi gyerekcipő, amit a lurkók imádni fognak

Három trendi gyerekcipő, amit a lurkók imádni fognak

 

A gyerek sneaker nem meglepő módon az egyik legkedveltebb fazon a lurkók körében. Azért nem meglepő ez a fordulat, mivel a felnőttek világában is aranykorát éli ez a típus. Jöjjön tehát három olyan variáció, amiért a gyerekek garantáltan rajongani fognak!

gyerekcipő, ccc.eu

1. A színes még mindig menő!

A gyerek sneaker a CCC választékának egyik legkeresettebb kategóriája. Melléfogni vele alapjáraton esélytelen. Viszont mindig akadnak irányzatok, amik felkapottabbak, s természetesen ezért népszerűbbek a gyermekek körében is. A színesség, a vidám, olykor rikító, határozottan élénk színek nagyon kedveltek, s meg kell hagyni, a gyerekeknek nagyon jól állnak. Öröm rájuk nézni, szinte esélytelen a mosolygást elkerülni, s ez a fajta boldogság a lurkókon is látszik.

Természetesen mindig akadnak gyerkőcök, akik nem annyira rajonganak a feltűnésért, így a palettában megtalálhatóak a visszafogottabb modellek is, amik bár nem világítanak száz méter távolságból, de nagyon is jól néznek ki.

gyerekcipő, ccc.eu

2. A tépőzár simán lekörözi a cipőfűzőt

Az igazság az, hogy a tépőzáras modellek rajongottságának mértéke össze sem hasonlítható a cipőfűzős alternatívák kedveltségi fokával. Sokan nagyon elzárkóznak a tépőzártól, mondván a gyermek előbb tanulja meg megkötni a cipőfűzőjét, mert ez is egy olyan készség, ami ténylegesen csupán gyakorlással mélyíthető el. Igaz, s igazán jó irány ez is, de amikor a cipőfűzés, mint készség már megvan, s a lurkó még mindig a tépőzár után kiált, akkor megéri engedni.

A könnyen le- és felhúzható lábbelik vélhetően azért is annyira népszerűek a gyermekek körében, mert pillanatok alatt futhatnak, rohanhatnak a dolgukra, s ugyanilyen gyorsan az otthon nyugalmában találhatják magukat. Ráadásul, ahogy az a CCC online felületén is látszik, a gyártók a legtöbbször a tépőzárakat díszítő elemekként is használják, azaz általuk nem pusztán funkcionalitás tekintetében válik többé a cipő, hanem bizony esztétikum szempontjából is.

gyerekcipő, ccc.eu

3. A felnőtt sneaker kicsinyített mása felülmúlhatatlan

A legtöbb gyermek életében az óvoda végére legkésőbb beköszönt az a korszak, amikor mindenből az a legjobb, ami nagyon hasonlóan néz ki, mint apáé, anyáé. Jelen esetben tehát az a sneaker a legjobb, ami ugyanolyan, vagy majdnem ugyanolyan, mint amit a gyermek a szülők lábain is lát.

Ez az a periódus, amikor megszületik a gyerkőcben a vágy a felnőtté válásra, és innentől mondogatják a legtöbben azt, hogy de jó volna már nagynak lenni! Ebben a szakaszban azok a variánsok a legnagyszerűbbek, amik formavilágukban megközelítően azt hozzák, mint a felnőtt verziók. Ezekből sincsen egyébként hiány, tehát ha ebbe az irányba indul el a gyerkőc, akkor nem érdemes másfelé terelgetni, mert úgyis ragaszkodni fog az elképzeléséhez.

Mi a sikeres vásárlás titka?

Gyermekkorban kétségtelenül a próbálás. Bár akadnak hónapok, évek, amikor egészen jól megsaccolható a gyerkőc lábmérete, de azért a gyakoribb az, hogy a méret folyton változik. Ezért megéri úgy szervezni a beruházást, hogy a CCC üzleteiben kerülhessen pont a beszerzés végére. Ha a gyermek tesz néhány lépést a kiszemelt sneakerben, akkor villámgyorsan megszülethet a helyes döntés.

 

További ccc.eu cikkek:

A LEGSZEBB MAGASSARKÚ CIPŐK KÜLÖNLEGES ALKALMAKRA

MIÉRT ÉRDEMES PÁR STÍLUSOS BALERINÁT BESZEREZNED A RUHATÁRADBA?

KÉZITÁSKA HELYETT HÁTIZSÁK – STÍLUSTANÁCSOK NŐKNEK

HOGYAN VÁLASSZUNK KÉNYELMES CIPŐT GYERMEKÜNKNEK?

MAGAS SARKÚ CSIZMA, MINT EGYSZERRE KÉNYELMES ÉS STÍLUSOS VISELET?

 

A hét témái

3 tipp, hogy hogyan előzheted meg a hüvelygomba-fertőzést

3 tipp, hogy hogyan előzheted meg a hüvelygomba-fertőzést Csíp, viszket, és kellemetlen az együttlét? Könnyen lehet, hogy az egyik leggyakoribb nemi betegség áldozatául estél te is! A hüvelygomba nem válogat, és akár a legártatlanabb helyzetekben is megtalálja a neki...

Mit jelent a supinált cipő?

Sok szülőnél merül fel a kérdés cipővásárláskor: mit is pontosan a supinált cipő, és az én gyerekemnek szüksége van-e rá? Nézzük meg részletesebben a supinált cipő működését.

Beauty Hacks- Szépségtrükkök Neked

Beauty Hacks - Szépségtrükkök Neked Beauty Hacks- Szépségtrükkök Neked! Ezúttal, pár igen hasznos trükköt hoztunk el Nektek, melyekkel megkönnyíthetitek a reggeli készülődést vagy éppen tartósabbá tehetitek frizurátokat, sminketeket.  Ezekkel a kis praktikákkal időt,...

Kutya egy randi ez! Azaz, hogyan találj párt magadnak háziállattal?

Kutya egy randi ez! Azaz, hogyan találj párt magadnak háziállattal? Sajnos nem mindenki szereti az állatokat, és ez sokszor már csak a sokadik randi után derül ki. Bár szóba hozhatod már az első alkalommal is, hogy egy labrador vár otthon, ha a másik meg akar...