Hogyan őrizzük meg arcbőrünk hidratáltságát?

Hogyan őrizzük meg arcbőrünk hidratáltságát?

A ráncosodás olyan probléma, amely mindenkit, nőket és férfiakat is érint életük egy szakaszában. Ez a változás összefüggésben van az életkor előrehaladásával, de jelentős hatással van a szarkalábak kialakulására a bőr hidratáltsága, pontosabban dehidratáltsága is. Épp ezért lehetséges, hogy kifejezetten fiatal, hamvas bőrű lányok arcán sem ritkák a ráncok. Először csak a bőr felső rétegeiben jelenik meg a vízhiány, majd idővel mélyrétegi vízhiányossá válik a bőr. Vajon tudunk elllene tenni? Persze, az egyik nagyszerű megoldás a tű nélküli mezoterápiás kezelés.

Ráncosodás

Ráncosodás – mi áll a háttérben?

A genetikán kívül a bőr öregedéséhez hozzájárulnak külső tényezők is, mint például a fénykárosodás, alváshiány, dohányzás, a helytelen bőrápolási szokások vagy épp a kevés vízfogyasztás. Ha nem jut a testbe elegendő folyadék, akkor a bőr veszít telítettségéből és ráncossá válik. Az emberi szervezet minimum hetven százaléka víz. A leggyorsabban a bőrön fedezhető fel, ha kevés folyadékot fogyasztunk és nem ápoljuk azt megfelelően.

A megfelelő otthoni ápolás mellett kozmetikai kezelésekkel javíthatjuk a bőr állapotát. A hyaluronsavas tű nélküli mezoterápia fájdalommentes eljárásával hatékonyan orvosolható a dehidratáció kérdése. Természetesen emellett a test egyéb funkcióinak támogatását bebiztosítva mindenképpen szükséges a vízfogyasztást növelni, és legalább a napi másfél-két litert elérni, de ez az érték testsúlytól függően változhat.

Miből áll a kezelés? | Ráncosodás

A mezoterápia egy tű nélküli eljárás, aminek a közbenjárásával a bőr irharétegébe orvosi tisztaságú hyaluronsav juttatható. Ennek köszönhetően a sejtek vízfelvevő képessége fokozódik, így aztán az arcbőr kisimul, a ráncok eltűnnek és egyúttal búcsú inthető a bőrszárazság egyébként roppantul kellemetlen tüneteinek.

A terápia gyors és problémamentes, ajánlott 25 éves kortól nőknek és férfiaknak egyaránt. A bőr letisztítása után, az elhalt hámsejtek eltávolításával előkészítjük a bőrt a hatóanyagok befogadására, majd a tonizálás lépése után jön a hyaluronsav bejuttatása, végül bőrregenerációs befejező ápolással pont tehető az i-re.

A kezelés hatására az arc kontúrjai harmonikusabbá válnak, miközben a bőr feltöltődése mellett az apróbb ráncok kisimulása is megfigyelhető. A hyaluronsav egyébként az emberi szervezetben természetes formában is megtalálható, ám idővel a koncentrációja csökken. A terápia hathatós közbenjárásával ez a fajta mérséklődés állítható meg. Vagyis tulajdonképpen az eljárás a test alapvető intelligenciáját támogatja, segíti és táplálja azzal, hogy nem engedi a hyaluronsav mennyiségének lecsökkenését. Ezáltal a bőr továbbra is feszes, telített, azaz hidratált maradhat. A ráncok pedig minden tévhitet félretéve elhalványulhatnak, vagy akár teljesen el is tűnhetnek.

Hoppá! Így hat az alkohol az arcbőrödre

A hét témái

Milyen az igazán jó babaágynemű?

Amikor egy kicsi élet növekszik édesanyja szíve alatt, bizony nem kérdés, hogy miután a világra jött és elfoglalja a kis birodalmát, szülei mindenből a legjobbat szeretnék neki. E téren igen lényeges kérdés például az, hogy milyen babaágynemű kerül a kiságyba. Hiszen a most megvásárolt szett bizony sokáig biztosítja majd a puha és meleg fészket a kisbaba számára. Nem mindegy azonban, milyen anyagot és méretet választ. Összegyűjtöttük ez ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Egy profi akkus csavarozó mindig jól jön a háznál

Egy profi akkus csavarozó mindig jól jön a háznál A profik, a szakemberek, az építőiparban dolgozók, nagyon is jól tudják, hogy mennyire fontos a megbízható és profi szerszám, így az akkus csavarozó sem lehet akármilyen. Ma már sokan barkácsolnak az otthonukban is,...

Hosszú szempillák természetesen 2 hónap alatt!

Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy minden nő szeretne dús, hosszú szempillákra szert tenni. Rengeteg kozmetikum van a piacon, ami hozzá segíthet minket ehhez az eredményhez (több, kevesebb sikerrel), azonban mi most egy természetes és olcsó szert hoztunk el...

5 tipp az egészségesen szép lábfejért

5 tipp az egészségesen szép lábfejért Felmérések szerint a felnőttek háromnegyedének van valamilyen problémája a lábfejével. Van, aki esztétikailag nincs vele kibékülve, de olyan is, akit állandó fájdalom gyötör. Mégis ez a testrészünk kapja a legkevesebb figyelmet:...