Zendaya is megérkezett Budapestre

7+1 dolog, amit biztosan nem tudtál Zendayáról

kép: @zendaya

Introvertált, visszahúzódó személyiségnek tartja magát, és elmondása szerint az irányításmániája a legnagyobb hibája. Persze igyekszik úrrá lenni rajta, és nem megkeseríteni a környezete életét, de ez nem megy olyan egyszerűen, mint szeretné.

Az egyik legnagyobb vágya, hogy legyen egy olyan szabad napja, amikor semmi teendője nincsen, és egész nap Harry Pottert nézhet a kutyájával összebújva.

Tudtad, hogy a színésznő teljes neve Zendaya Maree Stoermer Coleman? És hogy a Zendaya jelentése az, hogy „köszönetet adni”? Gyönyörű!

Bár utál forgatókönyvet olvasni, de az Eufória története annyira megfogta, hogy nem bírta letenni azt. Ezután egy percig sem habozott, hogy elvállalja e neki felkínált szerepet.

A sztároknak is vannak kedvenceik, Zendaya például rajong Kerry Washingtonért, Denzel Washingtonért és Johnny Deppért, aki egyébként jelenleg szintén Budapesten forgat. Még az is lehet, hogy összefut a két sztár.

Zendaya beleszületett a színészi világba, ugyanis édesanyja a kaliforniai Shakespeare színházban dolgozott, ahová a színésznő is bejárt egészen apró korától. Itt szerette meg a szakmát, az összes előadást látta. Azonban mind közül csak egyetlen kedvence volt, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darab.

Bármennyire is fáradt arra mindig szán időt, hogy lefekvés előtt lemossa magáról a sminket, amit egyébként szeret maga elkészíteni az évek során a profi sminkesektől ellesett trükköket használva.

Sok sztár küzd az őt érő kritikákkal, negatív kommentekkel. Zendaya igyekszik ezeket kiszűrni, és sokkal inkább a barátai építő jellegű és/vagy pozitív visszajelzéseire koncentrálni.

Hírességek, akikről kevesen tudják, hogy testvérek

A hét témái

A konyhai zsíroldás nem lesz rémálom, ha ezekre figyelünk!

A konyhai zsíroldás nem lesz rémálom, ha ezekre figyelünk! A takarítási feladatok között sokszor áll az első nem szeretem helyen a konyha takarítása. Ez érthető is, hiszen amíg a porszívózással gyorsan végzünk, addig bizony konyhai zsíroldás sokszor feladja a leckét....

Dependens személyiségzavar, amikor nem működik egyedül az életed

Dependens személyiségzavar, amikor nem működik egyedül az életed A világhoz való viszonyulásunk önértékelésünk függvénye. A dependens személyiségzavar jellemzője, hogy az egyén nem értékeli annyira magát, hogy felvállalja az érzéseit, a gondolatait, a döntéseit...

Figyeljünk oda egymásra! Partidrogok, amik ma is köztünk „járnak”

Figyeljünk oda egymásra! Partidrogok, amik ma is köztünk „járnak” Csinos lány a pultnál, lefedetlen pohár ital mellette. Teljes kánaán annak, aki csábításra, netán kábításra készül. Napjainkban már nem beszélünk róla annyit, de a jelenség ennek ellenére nem szűnt meg...

Macaron (makaron) – Színes teasütemény

Macaron (makaron) - Színes teasütemény Színesek és finomak: ezek a teasütemények vagy más néven, Macaron (makaronok) egyre nagyobb divat övezi őket. De lássuk mennyire könnyű ezen sütemények elkészítése. Hozzávalók, macaron alapanyagok: Eszközigény keverőtál,...