Zendaya is megérkezett Budapestre

7+1 dolog, amit biztosan nem tudtál Zendayáról

kép: @zendaya

Introvertált, visszahúzódó személyiségnek tartja magát, és elmondása szerint az irányításmániája a legnagyobb hibája. Persze igyekszik úrrá lenni rajta, és nem megkeseríteni a környezete életét, de ez nem megy olyan egyszerűen, mint szeretné.

Az egyik legnagyobb vágya, hogy legyen egy olyan szabad napja, amikor semmi teendője nincsen, és egész nap Harry Pottert nézhet a kutyájával összebújva.

Tudtad, hogy a színésznő teljes neve Zendaya Maree Stoermer Coleman? És hogy a Zendaya jelentése az, hogy „köszönetet adni”? Gyönyörű!

Bár utál forgatókönyvet olvasni, de az Eufória története annyira megfogta, hogy nem bírta letenni azt. Ezután egy percig sem habozott, hogy elvállalja e neki felkínált szerepet.

A sztároknak is vannak kedvenceik, Zendaya például rajong Kerry Washingtonért, Denzel Washingtonért és Johnny Deppért, aki egyébként jelenleg szintén Budapesten forgat. Még az is lehet, hogy összefut a két sztár.

Zendaya beleszületett a színészi világba, ugyanis édesanyja a kaliforniai Shakespeare színházban dolgozott, ahová a színésznő is bejárt egészen apró korától. Itt szerette meg a szakmát, az összes előadást látta. Azonban mind közül csak egyetlen kedvence volt, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darab.

Bármennyire is fáradt arra mindig szán időt, hogy lefekvés előtt lemossa magáról a sminket, amit egyébként szeret maga elkészíteni az évek során a profi sminkesektől ellesett trükköket használva.

Sok sztár küzd az őt érő kritikákkal, negatív kommentekkel. Zendaya igyekszik ezeket kiszűrni, és sokkal inkább a barátai építő jellegű és/vagy pozitív visszajelzéseire koncentrálni.

Hírességek, akikről kevesen tudják, hogy testvérek

A hét témái

Csipke függöny: az örök klasszikus

Csipke függöny: az örök klasszikus A csipke függöny talán sosem megy ki a divatból. Díszíthet klasszikusan berendezett elegáns helyiségeket ugyanúgy, mint modern belső tereket. Függönyválasztáskor elsősorban a berendezni kívánt helyiség stílusát, kialakítását,...

7 dolog, amit tudnod kell hajfestés előtt és után

7 dolog, amit tudnod kell hajfestés előtt és után Bár a korona-vírus okozta hosszú karanténidőszak alatt szinte minden nő megtanulta magának festeni a haját, azonban így, hogy már járhatunk fodrászhoz azért jól esik profira bízni magunkat. A hajfestés bár egyszerűnek...

Kutyák és macskák, akik elválaszthatatlan jó barátok lettek [17 kép]

Kutyák és macskák, akik elválaszthatatlan jó barátok lettek [17 kép] Ha a kutyák és macskák egyszerre kerülnek szóba, akkor rendszerint a viszálykodásuk lebeg a szemünk előtt. Ahogy a kutya megvetően néz a macskára, a cicának pedig minden porcikája undorodik a...

A téli bőrápolás lépései, hogy újra puha és egészséges legyen a bőröd

A téli bőrápolás lépései, hogy újra puha és egészséges legyen a bőröd Bőrünk védelme minden évszakban fontos, azonban minden évszakban másként kell óvnunk magunkat. A téli, hideg hónapokban komoly szélsőségeknek vagyunk kitéve, hiszen a meleg, fűtött lakásból a...