12+1 jel, amiből biztosan tudhatod, hogy szerelmes vagy

12+1 jel, amiből biztosan tudhatod, hogy szerelmes vagy

Voltál már szerelmes? Ha igen, rögtön tudtad, hogy az vagy? Később sem bizonytalanodtál el? Kapcsolatok jönnek-mennek az ember életében, és nem minden esetben tisztázottak az érzések. Lehet, hogy már évek óta együtt vagytok, amikor felbukkan a kérdés, hogy vajon tényleg szerelmesek vagytok-e még, esetleg már a kapcsolat elején bizonytalan vagy. Hogy segítsünk tisztázni a gondolataidat és az érzéseidet, hoztunk egy gyűjtést, amiből biztosan tudhatod, hogy szerelmes vagy, ha éppen bizonytalan lenne a helyzet.

Nyitottá válsz eddig kevésbé szeretett dolgok felé is

Kép: canva.com

A szerelmed kedvéért még minigolfozni is hajlandó vagy, akkor is, ha rém unalmasnak véled ezt a sportot. Együtt biztos, hogy sokkal mókásabb lesz, mint eddig hitted és ennek gondolkodás nélkül teret is fogsz adni. Hiszen fontosabb a saját előítéletednél az, hogy ő boldog legyen és aktív időt is töltsetek együtt.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Pizsamák a tökéletes alváshoz

Pizsamák a tökéletes alváshoz   Senkit sem kell emlékeztetni arra, hogy az alvás nagyon fontos. A kényelmes alváshoz és a megfelelő regenerációhoz nem csak a kényelmes ágy és a nyugodt légkör fontos, hanem. alvás közbeni kényelem is - ez az egyik tényező a sok...

Egy csók, ami mindent elárul

Egy csók, ami mindent elárul Egyetlen csók, és mégis akár az egész kapcsolat jövőjét megtudhatod belőle. Ez nagyon spirituálisan hangzik, de gondold csak végig, hogy mennyit számít, hogy milyen az első csók a másikkal… Egyes tanulmányok szerint átlagosan egy nő...

Tudtad? Ezért csukjuk be a szemünket csókolózás közben

Már régóta vártuk a választ arra, hogy miért csukjuk be a szemünket csókolózás közben. Ösztönből cselekszünk vagy valami más áll a háttérben? Íme a tudományos válasz.
Hihetetlen, de kitartó csókolózással még a Guinness rekordok könyvébe is be lehet kerülni. Legalábbis annak a párnak sikerült, akik 58 órán és 35 percen keresztül folyamatosan csókolózott nem törődve az egyéb szükségleteikkel – arról ugyanis nincs hír, hogy közben hogyan ettek, ittak vagy voltak-e mosdóban.

22 megdöbbentő kép, ami felnyitja a szemed, hogy milyen is a társadalmunk

Nagyon erős, vizuális társadalomkritikát mutatunk nektek, ezúttal egy francia művész, Dran jóvoltából eszmélhetünk rá, hogy milyen rossz irányba is megy az emberiség. Megdöbbentő milyen kifejezőek ezek a rajzok!