7 fesztivál smink, amit érdemes kipróbálni idén nyáron

7 fesztivál smink, amit érdemes kipróbálni idén nyáron

Már alig vártuk, és végre meg is érkezett a fesztiválszezon. Ilyenkor kortól függetlenül mindenki ki szeretne tűnni a tömegből, úgy, hogy közben mégis praktikus megoldásokat választ, hiszen egy fesztiválon nincs idő két percenként javítgatni a sminkünket. A jó hír, hogy az idei trendek nagyon univerzálisak, és széles skálán mozognak, így mindenki megtalálja a neki tetsző makeup-ot. Cikkünkben összeszedtünk 7 olyan trükköt, amitől tökéletes lesz a fesztivál smink.

Kövesd a trendeket, de maradj hű önmagadhoz!

Kép: © Shutterstock

A legnagyobb hibát rendszerint azzal követjük el, hogy a személyiségünktől nagyon távol-álló sminket választunk. Menő a trendeket követni, de ha nagyon messze van tőlünk az aktuális divat, akkor inkább lépjünk hátra egyet. Érdemes átgondolni, hogy a hétköznapokban mennyi sminket viselünk, természetesen a fesztiválokon nem kell a mindennapi szolid vonalat követni, de bohóccá sminkelni sem okos magunkat. Nézd meg a válogatásunkat, és gondold végig, hogy melyiket viselnéd szívesen.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Tippek, hogy ne betegedj le a légkondi miatt

Tippek, hogy ne betegedj le a légkondi miatt Kint negyven, bent tizennyolc fok? Ez a legegészségesebb szervezetet is leterheli és nagyon hamar lehet betegség a vége. Ugyan az év egyik időszakában sem jó orrfolyással és netán lázasan nyomni az ágyat, de nyáron még...

Új élet kezdődik – a fogantatás csodája

A fogantatás egyike az élet nagy csodáinak. Sok tulajdonságunk a genetika révén már ebben a pillanatban eldől.

A legszebb eljegyzési gyűrűk a sztárvilágban

A legszebb eljegyzési gyűrűk a sztárvilágban Bár a lánykéréskor sokkal fontosabb a gesztus és az elhatározás, mint maga az ékszer, azért nem rossz, ha a nagy kérdés mellett a gyűrű is elvarázsolja a leendő menyasszonyt – és ennek a sztárok eleget is tesznek. A...

Almás pite recept egészségesen

Ha szeretnénk az almás piténket otthon egészségesen elkészíteni, érdemes a megszokott receptet a hozzávalók kiválasztásánál egy picit átalakítani.