5+1 tipp, hogy egyszerűbb legyen rendet tartani az otthonodban

5+1 tipp, hogy egyszerűbb legyen rendet tartani az otthonodban

Valljuk be, hogy rendet tartani nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. Mégis, hogy ha úgy érzed, hogy az állandó pakolás és takarítás ellenére folytonos káoszban élsz, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, hogy mit lehetne másképpen csinálni, hogy ez ne így legyen. Cikkünkben hoztunk néhány hasznos gondolatot, tapasztalatot, ami neked is segíthet rendet tartani az otthonodban: hiszen, ha rend van körülötted, sokkal egyszerűbben teremthetsz rendet a lelkedben is.

Ami nem kell, azt ne tartogasd!

Kép: canva.com

Sokszor egy hatalmas selejtezéssel lehet csak rendet tenni. Ugyanis, ha túl sok a holmid, akkor lehet bármennyire rendezett az otthonod, kupis hatást fog kelteni. Szánj időt rá, és gondold végig, hogy mire lehet még szükséged és mire nem. Utóbbit pedig rendszerezd annak megfelelően, hogy más tudja-e hasznosítani: ha nem, akkor sajnos mehet a kukába, ha igen, akkor érdemes eladni vagy eladományozni, esetleg bedobni a közösbe és gardrób vásár keretein belül túladni rajta. Lényeg, hogy ne tartogass felesleges holmikat, törekedj inkább a minimalizmusra.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Karácsonyi praktikák – gyakorlatias olvasóknak

Azt már megszoktuk, hogy karácsonyfadíszeink nagy részét minden évben a szekrényből, vagy a garázs eldugott polcairól vesszük elő, kicsit átválogatjuk és újra felhasználjuk. Vannak, akiknek mindenféle színű díszeik vannak és a karácsonyi készülődés során döntik el, hogy abban az évben milyen színekkel díszítik a karácsonyfát. A többi díszt vagy elteszik, vagy további lakásdekorálásra használják.

5 ok, amiért szükséged van bőrkabátra az életedben

Manapság egyre több férfi visel bőrkabátot, hiszen ennek a ruhadarabnak töretlen a népszerűsége. Napjainkban nagyon sokféle stílusú bőrkabát készül, így mindenki megtalálhatja az egyéniségének és a személyes preferenciáinak megfelelő darabot.

Eheti vagy sem? Tiltólistás ételek babáknak

Eheti vagy sem? Tiltólistás ételek babáknak Hogy mit ehet a baba ez minden, de főként a kezdő szülőknek komoly dilemma. Tucatnyi szakkönyvvel találkozunk, melyekben szakemberek javasolnak többféle lehetőséget, azonban gyakran ezek a vélemények eltérnek egymással,...

„Meg akartam mutatni, hogy a valóság is menő.”- A valódi Barbie

„Meg akartam mutatni, hogy a valóság is menő.”- A valódi Barbie „Meg akartam mutatni, hogy a valóság is menő.” Mondta a Lammily nevű „valódi Barbie” alkotója. Az ünnepek közeledtével, ismét megrohamozzák a játékboltokat, ahol szebbnél, szebb, azonban irreálisabbnál,...