Karácsonyi álom körmök

Karácsonyi álom körmök

Karácsonyi álom körmök! – Minden nő szeretne a lehető legjobban tündökölni az ünnepek alatt, mikor a ritkán összegyűlt család végre egy asztalhoz ül le, egy jól elkészített karácsonyi ebéd elfogyasztására. A kellő „Óóóó!” és „Nahát!” faktor elérését nagyban megnöveli, ha erre az időszakra különleges manikűrt választunk. Ehhez nem kell feltétlenül az első manikűröshöz rohannunk, amennyiben van egy kis kézügyességünk, vagy egy ügyes barátnőnk!

A következő videokon nyomon követhetitek a csodás körmök elkészítésének folyamatát és ötleteket meríthettek más alkotásokhoz is!

A csillogó bordó alapon, gyönyörűen hatnak a fehér hópelyhek, melyek igazán ünnepivé varázsolják ezt a manikűrt.

 

Ha nem a szokásos trendek hívei vagyunk, bátran próbálkozzunk meg ezzel a festéssel. A karácsonyi függők felfestésével, igazán aranyos, „karácsonyos feelinget” érhetünk el.

Karácsonyi álom körmök! 

 

Ha szeretjük a különböző karácsonyi mintákat, a következő lakkozás a megfelelő választás! Igazán vidám , bohókás összképet ad, ha a Mikulást és barátaid fested fel körmeidre!

 

 

Reméljük sikerült beindítani a fantáziátokat ezekkel a rövid kis videókkal!  – Ne ijedjetek meg tőlük, még van idő gyakorolni karácsonyig!

2021 | őszi körömtrendek: igazán izgalmas időszaknak nézünk elébe

 

A hét témái

Híres anyukák, akik akár a vörös szőnyegen is anyák maradnak

Híres anyukák, akik akár a vörös szőnyegen is anyák maradnak A vörös szőnyegen minden sztár a legjobb formáját igyekszik nyújtani, szebbnél szebb ruhákban, és kiegészítőkkel csillognak. Azonban néhány híresség arra sem fél kihasználni az alkalmat, hogy megmutassa...

Kreatív lakástextíliák a hálószobába, nappaliba

Kreatív lakástextíliák a hálószobába, nappaliba A lakástextíliák nem csak esztétikai szempontból lényegesek a lakásban, hanem praktikus szerepük is van, erre kiváló példák a függönyök, sötétítők. Az alábbiakban összefoglaltuk a kiegészítők legfontosabb tulajdonságait....

Lelki túlérzékenység okai és kezelése: elfogadás és szeretet!

Lelki túlérzékenység okai: alkat és/vagy egészségtelenül negatív hozzáállás? Engem szinte egész életemben bombáztak ilyenekkel a rokonságban. És természetesen még én éreztem magamat rosszul, hogy velem van valami baj, nem vagyok elég strapabíró az Élet megpróbáltatásaiban.

17 érdekes formatervezés, amit szívesen látnánk a saját városunkban is

17 érdekes formatervezés, amit szívesen látnánk a saját városunkban is Unalmas a munkába vezető út? Szívesen pihennél meg útközben egy halom színes ceruzán, vagy tennéd a biciklidet egy hatalmas fésű fogai közé? Léteznek olyan városok, ahol ezt megteheted. Mutatunk 17...