A tökéletes rúzsozás 5 szabálya

A tökéletes rúzsozás 5 szabálya

Rúzsozni egyszerű, csak felkened és már szaladhatsz is. Vagy mégsem? Gyönyörű árnyalatok sora található a drogériák polcain, sokan mégsem mernek élni a lehetőséggel, hiszen az elmélettel ellentétben a gyakorlat már nem olyan egyszerű. Elkenődik, vagy fel sem tudjuk rendesen kenni a választott rúzst, és az egésztől elmegy a kedvünk. Cikkünkben mutatjuk a tökéletes rúzsozás 5 alapszabályát, hogy ezentúl bátrabban nyúlt a neked tetsző árnyalatok után.

Ápolás

Kép: canva.com

A cserepes, kiszáradt ajkakon a legszebb árnyalatú rúzs sem mutat jól. Ahhoz, hogy egy rúzs tökéletesen fedjen, ne üljön be a redőkbe, vagy ne csomósodjon össze, fontos a kellő hidratáltság. Használjunk természetes ajakápolót, ha biztosra szeretnénk menni, akkor pedig heti legalább egyszer radírozzuk le az ajkainkat! Erre alkalmas bármelyik boltban kapható készítmény, de fogkefével vagy egy száraz törölközővel is átdörzsölhetjük a puhaság érdekében.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Hátfájás ellen gyógyír a rendszeres masszázs

A hátfájás sokunk problémája, függetlenül attól, hogy mivel is foglalkozik a mindennapokban. Sokszor irodistabetegségnek mondják, de ugyanúgy szenvedhetnek tőle azok is, akik fizikai munkát végeznek. A sok ülés és a rendszeres fizikai terhelés egyaránt kiválthat ugyanis hátfájást, persze más és más területeken.

Eheti vagy sem? Tiltólistás ételek babáknak

Eheti vagy sem? Tiltólistás ételek babáknak Hogy mit ehet a baba ez minden, de főként a kezdő szülőknek komoly dilemma. Tucatnyi szakkönyvvel találkozunk, melyekben szakemberek javasolnak többféle lehetőséget, azonban gyakran ezek a vélemények eltérnek egymással,...

Velünk van, vagy ellenünk a ricinusolaj? Mutatjuk!

A ricinusolaj leginkább hashajtó hatása miatt került be a köztudatba, azonban sokunknak még csak sejtése sincs arról, hogy mi minden egyébre jó. Nem véletlen, hogy nagyanyáink korában minden háztartásban tartottak belőle legalább egy keveset, és előszeretettel használták nem kizárólag a székrekedés feloldására, de tucatnyi egyéb területen is.

Önfejlesztő könyvek, amiket legalább egyszer érdemes elolvasnod

Önfejlesztő könyvek, amiket legalább egyszer érdemes elolvasnod Van úgy, hogy azt érezzük, hogy az élet elmegy mellettünk, hogy elakadtunk, nem tudjuk, hogy merre tovább. Korábban már írtunk arról, hogy hogyan fejleszthető az önismeret, ami segít abban, hogy minél...