Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

 

Női öv viselési tippek: A lényeg mindig a részletekben rejlik. Erre nem árt újra és újra emlékeztetnünk magunkat. A tökéletes összhangot és stílust kutatva, ki ne szeretné a legjobbat kihozni az öltözködéséből? Mi több, nem is gondolná mekkora szerepe van a női öv viselésének ebben. Egy előnytelen szíjjal sajnos agyoncsaphatja az egész szettjét. De ha tudja, hogy melyik testalkat típushoz tartozik, akkor könnyű dolga van.

Kép: pexels

Ha nem, akkor most segítünk, és megmutatjuk milyen öv fajták illenek az öt kategóriába sorolt női testtípushoz. Ahhoz, hogy egy jól megválasztott kiegészítővel hangsúlyozni tudja előnyös adottságait, mindig tartsa szem előtt a derékszíj színét, vastagságát és arányait.

Kerekded alma

Az „O” alakú hölgyek szélesebb derékvonaláról egy vékonyabb fazonú övvel érdemes elterelni a figyelmet. Az élénk színek odavonzzák a tekintetet a kényes területekre, ezért a kevésbé mintás és színes darabok fognak jól állni az alma alkatúak derekán. Az elöl megkötős fazonnal a pocakot is diszkréten elrejtheti. Csinos dekoltázsát mindenképp emelje ki mell alatt hordott vastag, sztreccses anyagú és sötétebb árnyalatú derékpánttal.

 

Formás körte

Ez a tipikus Shakira és Beyoncé alkat. A telt csípő ellensúlyozására farmerhoz vékony övet válasszon. Keskeny derékvonalát azonban egy feltűnő, vastagabb fazonú szíjjal tökéletesen kiemelheti, amit ruhához, zakóhoz, inghez is felcsatolhat.

Arányos homokóra | Női öv viselési tippek

A legarányosabbnak vélt „90/60/90”-es álomalak esetén a csípő és mellméret nagyjából egyforma. A homokóra termetű hölgyek szabály nélkül bármilyen fazonú és szélességű öv fajtát hordhatnak tökéletes alakjuk megvillantására.

Karcsú téglalap

Sportos, vékony testfelépítését nőiesebbé és csinosabbá varázsolhatja egy feltűnő, vagány nadrágszíjjal. Derék és a csípővonalát kiemelve egy vastag, mintás derékpánttal teheti tökéletessé az összképe, és ha nincs ellenére akár még nehézbombázóként is tündökölhet. De a keskeny kiegészítőket kerülje el! Érdemes követni az ízig-vérig nőies, ebbe a típusba tartozó Sarah Jessica Parker női öv viselési trükkjeit.

Tündöklő eper | Női öv viselési tippek

Vagy másnéven fordított háromszög alkat, amikor jóval szélesebb a felsőtest a csípőnél. A testarányok kompenzálására széles, extravagáns derékszíjat válasszon. Ha ebbe a ritka típusba tartozik, akkor jól állnak Önnek a színes, feltűnő darabok is.

Bármilyen fizikummal is áldotta meg a sors és a genetika, legyen büszke adottságaira és nőiességére. Senki sem tökéletes, de apró praktikákkal és a megfelelő öv viselésével alakja előnyeit úgy emelheti ki, hogy a lenyűgöző összhatás ne maradjon el.

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát   A mágneses műszempilla az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a nők körében, és egyre többen választják ezt a megoldást a hagyományos ragasztós műszempillák helyett. Az alábbiakban felsorolunk neked 5...

15 igazán idegesítő férfi szokás, amitől bármelyik nő megőrül

15 igazán idegesítő férfi szokás! Bármennyire is szeretjük a párunkat, szinte mindenkinek van olyan szokása nemtől függetlenül, amitől megőrül a másik. Ez lehet folyamatos vitaforrás, vagy néhány kedves poén alapja is, ez tőletek függ, hogy kezelitek ezeket a helyzeteket. Bár szerintünk a hosszú párkapcsolat titka, ha minél előbb tisztázzuk a kedvesünkkel, hogy mivel megy az agyunkra és nem a problémára, hanem annak megoldására koncentrálunk közben.

Mi mindenre jó az avokádó?

Mi mindenre jó az avokádó? Ez a fura hatalmas maggal megáldott növény sokkal többre képes, mint kinéznénk belőle. Pedig sokan azt sem tudjuk igazán, hogy gyümölcs vagy zöldség, mégis levesz a lábunkról. Semleges ízének köszönhetően lehet édesség, vagy akár a legsósabb...

Hogyan hatnak ránk az illatok?

Hogyan hatnak ránk az illatok? Az illatok mindenhol körülvesznek bennünket és észrevétlenül hatnak a közérzetünkre és vele együtt a hangulatunkra is. Van, aki tudatosan figyel arra, hogy milyen illat kering a lakásban, még mások az első légfrissítőt leemelik a...