Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

 

Női öv viselési tippek: A lényeg mindig a részletekben rejlik. Erre nem árt újra és újra emlékeztetnünk magunkat. A tökéletes összhangot és stílust kutatva, ki ne szeretné a legjobbat kihozni az öltözködéséből? Mi több, nem is gondolná mekkora szerepe van a női öv viselésének ebben. Egy előnytelen szíjjal sajnos agyoncsaphatja az egész szettjét. De ha tudja, hogy melyik testalkat típushoz tartozik, akkor könnyű dolga van.

Kép: pexels

Ha nem, akkor most segítünk, és megmutatjuk milyen öv fajták illenek az öt kategóriába sorolt női testtípushoz. Ahhoz, hogy egy jól megválasztott kiegészítővel hangsúlyozni tudja előnyös adottságait, mindig tartsa szem előtt a derékszíj színét, vastagságát és arányait.

Kerekded alma

Az „O” alakú hölgyek szélesebb derékvonaláról egy vékonyabb fazonú övvel érdemes elterelni a figyelmet. Az élénk színek odavonzzák a tekintetet a kényes területekre, ezért a kevésbé mintás és színes darabok fognak jól állni az alma alkatúak derekán. Az elöl megkötős fazonnal a pocakot is diszkréten elrejtheti. Csinos dekoltázsát mindenképp emelje ki mell alatt hordott vastag, sztreccses anyagú és sötétebb árnyalatú derékpánttal.

 

Formás körte

Ez a tipikus Shakira és Beyoncé alkat. A telt csípő ellensúlyozására farmerhoz vékony övet válasszon. Keskeny derékvonalát azonban egy feltűnő, vastagabb fazonú szíjjal tökéletesen kiemelheti, amit ruhához, zakóhoz, inghez is felcsatolhat.

Arányos homokóra | Női öv viselési tippek

A legarányosabbnak vélt „90/60/90”-es álomalak esetén a csípő és mellméret nagyjából egyforma. A homokóra termetű hölgyek szabály nélkül bármilyen fazonú és szélességű öv fajtát hordhatnak tökéletes alakjuk megvillantására.

Karcsú téglalap

Sportos, vékony testfelépítését nőiesebbé és csinosabbá varázsolhatja egy feltűnő, vagány nadrágszíjjal. Derék és a csípővonalát kiemelve egy vastag, mintás derékpánttal teheti tökéletessé az összképe, és ha nincs ellenére akár még nehézbombázóként is tündökölhet. De a keskeny kiegészítőket kerülje el! Érdemes követni az ízig-vérig nőies, ebbe a típusba tartozó Sarah Jessica Parker női öv viselési trükkjeit.

Tündöklő eper | Női öv viselési tippek

Vagy másnéven fordított háromszög alkat, amikor jóval szélesebb a felsőtest a csípőnél. A testarányok kompenzálására széles, extravagáns derékszíjat válasszon. Ha ebbe a ritka típusba tartozik, akkor jól állnak Önnek a színes, feltűnő darabok is.

Bármilyen fizikummal is áldotta meg a sors és a genetika, legyen büszke adottságaira és nőiességére. Senki sem tökéletes, de apró praktikákkal és a megfelelő öv viselésével alakja előnyeit úgy emelheti ki, hogy a lenyűgöző összhatás ne maradjon el.

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

Milyen az ideális köntös?

3 tipp, hogy megtaláld az ideális köntöst Meleg, puha vagy éppen lenge és szexi? Mindenkinek más a kedvenc otthoni viselete, ami persze nagyban függ az esti programtól is. Ha bekuckózásra vágyunk akkor ideális egy pihe-puha köntös, ami úgy fonja körbe a testünket,...

Klasszikus és megunhatatlan játék a zenedoboz

Klasszikus és megunhatatlan játék a zenedoboz A zenedoboz olyan játék, ami igazán komoly múltra tekint vissza: már évtizedekkel, vagy akár évszázadokkal ezelőtt is jelen volt a gyerekszobákban. Népszerűségük máig sem kopott meg: a kislányokat még mindig lenyűgözi a...

Egy szerelmes pár szívmelengető hétköznapjai, [40 kép]

Egy három gyermekes édesapa rajzai, a szerelemről, házasságról és a gyermekvállalásról. Párkapcsolat a mindennapokban.

9 híres pár, akikről kevesen tudják, hogy vakrandin találkoztak először

9 híres pár, akikről kevesen tudják, hogy vakrandin találkoztak először Az ismert embereknek sem olyan könnyű párra lelniük, mint azt a filmekben látjuk. Sokszor szállnak virágról virágra, vagy éppen térnek haza az üres otthonukba és töltik magányosan az estét, mert...