Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

 

Női öv viselési tippek: A lényeg mindig a részletekben rejlik. Erre nem árt újra és újra emlékeztetnünk magunkat. A tökéletes összhangot és stílust kutatva, ki ne szeretné a legjobbat kihozni az öltözködéséből? Mi több, nem is gondolná mekkora szerepe van a női öv viselésének ebben. Egy előnytelen szíjjal sajnos agyoncsaphatja az egész szettjét. De ha tudja, hogy melyik testalkat típushoz tartozik, akkor könnyű dolga van.

Kép: pexels

Ha nem, akkor most segítünk, és megmutatjuk milyen öv fajták illenek az öt kategóriába sorolt női testtípushoz. Ahhoz, hogy egy jól megválasztott kiegészítővel hangsúlyozni tudja előnyös adottságait, mindig tartsa szem előtt a derékszíj színét, vastagságát és arányait.

Kerekded alma

Az „O” alakú hölgyek szélesebb derékvonaláról egy vékonyabb fazonú övvel érdemes elterelni a figyelmet. Az élénk színek odavonzzák a tekintetet a kényes területekre, ezért a kevésbé mintás és színes darabok fognak jól állni az alma alkatúak derekán. Az elöl megkötős fazonnal a pocakot is diszkréten elrejtheti. Csinos dekoltázsát mindenképp emelje ki mell alatt hordott vastag, sztreccses anyagú és sötétebb árnyalatú derékpánttal.

 

Formás körte

Ez a tipikus Shakira és Beyoncé alkat. A telt csípő ellensúlyozására farmerhoz vékony övet válasszon. Keskeny derékvonalát azonban egy feltűnő, vastagabb fazonú szíjjal tökéletesen kiemelheti, amit ruhához, zakóhoz, inghez is felcsatolhat.

Arányos homokóra | Női öv viselési tippek

A legarányosabbnak vélt „90/60/90”-es álomalak esetén a csípő és mellméret nagyjából egyforma. A homokóra termetű hölgyek szabály nélkül bármilyen fazonú és szélességű öv fajtát hordhatnak tökéletes alakjuk megvillantására.

Karcsú téglalap

Sportos, vékony testfelépítését nőiesebbé és csinosabbá varázsolhatja egy feltűnő, vagány nadrágszíjjal. Derék és a csípővonalát kiemelve egy vastag, mintás derékpánttal teheti tökéletessé az összképe, és ha nincs ellenére akár még nehézbombázóként is tündökölhet. De a keskeny kiegészítőket kerülje el! Érdemes követni az ízig-vérig nőies, ebbe a típusba tartozó Sarah Jessica Parker női öv viselési trükkjeit.

Tündöklő eper | Női öv viselési tippek

Vagy másnéven fordított háromszög alkat, amikor jóval szélesebb a felsőtest a csípőnél. A testarányok kompenzálására széles, extravagáns derékszíjat válasszon. Ha ebbe a ritka típusba tartozik, akkor jól állnak Önnek a színes, feltűnő darabok is.

Bármilyen fizikummal is áldotta meg a sors és a genetika, legyen büszke adottságaira és nőiességére. Senki sem tökéletes, de apró praktikákkal és a megfelelő öv viselésével alakja előnyeit úgy emelheti ki, hogy a lenyűgöző összhatás ne maradjon el.

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

Nézd meg mit üzennek a csillagok!

Nézd meg mit üzennek a csillagok! Nézd meg mit üzennek a csillagok! Pénz, karrier, egészség, szerelem? Most megtudhatod mi vár Rád!     KOS Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória Decemberben arra vigyázz, hogy semmiképp se idegeskedj. Semmilyen helyzetben,...

Egy kreatív apuka 20 szuper vicces fotója lányaival

Egy kreatív apuka 20 szuper vicces fotója lányaival Sholom Ber Solomon eleinte magát és kislányát szórakoztatta csupán a mókás jelmezeivel, majd miután látta, hogy a család és a barátok is imádják a műsorokat, amiket a pelenkázás és a közös játék közben előad úgy...

Ezek a legjobb facebookos boltok!

Ezek a legjobb facebookos boltok! Napjainkban az interneten való vásárlás reneszánszát éli. Nem is csoda, hiszen mekkora könnyebbség kinézni a nekünk tetsző dolgokat, pár kattintással megrendelni, elutalni a pénzt, és az áru már indul is egyenesen az ajtónkig. Akár...

Hogyan válassz mobilt a gyereknek?

Hogyan válassz mobilt a gyereknek? A mobiltelefon annyira része lett az életünknek, hogy előbb-utóbb eljön az az idő, amikor a gyermekünk számára is szeretnénk egy készüléket. Azért, mert aggódunk érte, azért, hogy bármikor elérjük, és azért, hogy ő is bármikor el...