Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás – miért lehet jó Neked?

Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás – miért lehet jó Neked?

 

Mit jelent a glamour, a budoir vagy az erotikus fotózás? Mit adhatnak az ilyen gyönyörű képek egy nőnek? Mi a különbség, mitől szépek ezek a fotók?

fotózás

Minden nőnek elemi igénye, hogy szépnek, szexinek lássa magát.

Glamour- budoir vagy erotikus fotózás Debrecen és Nyíregyháza vonzáskörzetében a K-Art fotónál elérhető.

Mi is jelentenek ezek a fogalmak?

  • Glamour fotózás: általában fehérneműs, vagy szexi sokat sejtető ruhákban készült képek változatos környezetben.
  • Budoir fotózás: a hálószoba intim környezetét jeleníti meg, lehet fehérneműs kép, de akár takart múvészi akt is. A teljes akt a budoirban nem jellemző.
  • Erotikus fotózás: ezek már kicsit kihívóbb, vadabb fotók, de nem feltétlenül jelent akt képeket.
  • Takart akt: ezek már művészi, meztelen akt képek, ahol az intim területeket kellékekkel, kézzel-lábbal vagy különleges megvilágításokból eredő árnyékokkal takarjuk.
  • Akt fotók: ízléses akt képek, ahol a női (vagy férfi) test szépsége kerül a középpontba.

Ha valakiről ízléses, gyönyörű képek készülek, ahol viszontláthatja saját legszebb énjét, az csodás hatással lesz az önbizalmára.

Erotikus munkához is kérhető.

Választható ajándékként vagy akár lehet egy közös móka is a pároddal.

Fotózás Debrecen, Nyíregyháza.

Egy erotikus fotózás során maximális diszkrécióra számíthatsz a fotósodtól. A képeket csak Te láthatod, vagy akinek engedélyt adsz rá.

fotózás

A fotós a fotózás során végig segíteni fog Neked, és eléri, hogy szexinek és gyönyörűnek érezd magad. Hiszen ez az érzés a képeken is átjön és megjelenik.
A glamour fotózás egy bizalmi felkérés, ahol érdemes olyan fotóst választani, aki komoly, leellenőrizhető referenciákkal, és szakmai múlttal rendelkezik.
Egy glamour fotózás alatt a fotós folyamatosan megmutatja Neked az elkészült képeket. Folyamatosan láthatod hogyan nyílik ki a nőiességed, hogyan leszel percről percre szebb, szexibb és vadítóbb.

Mindenkinek vannak előnyös oldalai, amit egy jó fotós meglát és kiemel a fényekkel, a ruhákkal, a pózokkal.
Ahol pedig egy kicsit több kell, ott segít a retusálás és a profi utómunka a már kész képekkel.

 

EZT A 17 FOTÓT BIZTOS, HOGY KÉTSZER IS MEG FOGOD NÉZNI

A hét témái

Közeleg a Húsvét 2023

Közeleg a Húsvét 2023 Közeleg a Húsvét 2023, amely a keresztény világ egyik legfontosabb ünnepe. Az ünnep időpontja április 16-ára esik, és az egész világon ünneplik a keresztények és más vallások követői is. Az ünnep célja Jézus Krisztus feltámadásának megünneplése...

A csillámos körömlakk idén is hódít

A csillámos körömlakk idén is hódít! Mutatjuk, hogyan használd otthon Volt idő, amikor úgy éreztük, hogy eltűnik a palettáról, de egyre inkább úgy fest, hogy a csillámos körömlakk nem megy ki a divatból. Viszont nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy melyik divathullám...

2021 | az ősz legtrendibb színei: tarts lépést az ősszel!

2021 | az ősz legtrendibb színei: tarts lépést az ősszel! Ősszel a természet is új színeket ölt magára. A nyár rikító színeit hátrahagyjuk és egy mélyebb, komolyabb irányba váltunk – ennek ellenére nem kell, hogy túl komor legyen. A színek igenis velünk maradnak attól...

6 dolog, amin nem minden esetben éri meg spórolni

6 dolog, amin nem minden esetben éri meg spórolni A jó árakat mindenki szereti, viszont van, amin ennek ellenére sem érdemes spórolni. Ahol lehet valóban érdemes meghúzni a határokat és pénztárca barát megoldások után nézni, kivéve, ha az egészségünk vagy az...