Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás – miért lehet jó Neked?

Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás – miért lehet jó Neked?

 

Mit jelent a glamour, a budoir vagy az erotikus fotózás? Mit adhatnak az ilyen gyönyörű képek egy nőnek? Mi a különbség, mitől szépek ezek a fotók?

fotózás

Minden nőnek elemi igénye, hogy szépnek, szexinek lássa magát.

Glamour- budoir vagy erotikus fotózás Debrecen és Nyíregyháza vonzáskörzetében a K-Art fotónál elérhető.

Mi is jelentenek ezek a fogalmak?

  • Glamour fotózás: általában fehérneműs, vagy szexi sokat sejtető ruhákban készült képek változatos környezetben.
  • Budoir fotózás: a hálószoba intim környezetét jeleníti meg, lehet fehérneműs kép, de akár takart múvészi akt is. A teljes akt a budoirban nem jellemző.
  • Erotikus fotózás: ezek már kicsit kihívóbb, vadabb fotók, de nem feltétlenül jelent akt képeket.
  • Takart akt: ezek már művészi, meztelen akt képek, ahol az intim területeket kellékekkel, kézzel-lábbal vagy különleges megvilágításokból eredő árnyékokkal takarjuk.
  • Akt fotók: ízléses akt képek, ahol a női (vagy férfi) test szépsége kerül a középpontba.

Ha valakiről ízléses, gyönyörű képek készülek, ahol viszontláthatja saját legszebb énjét, az csodás hatással lesz az önbizalmára.

Erotikus munkához is kérhető.

Választható ajándékként vagy akár lehet egy közös móka is a pároddal.

Fotózás Debrecen, Nyíregyháza.

Egy erotikus fotózás során maximális diszkrécióra számíthatsz a fotósodtól. A képeket csak Te láthatod, vagy akinek engedélyt adsz rá.

fotózás

A fotós a fotózás során végig segíteni fog Neked, és eléri, hogy szexinek és gyönyörűnek érezd magad. Hiszen ez az érzés a képeken is átjön és megjelenik.
A glamour fotózás egy bizalmi felkérés, ahol érdemes olyan fotóst választani, aki komoly, leellenőrizhető referenciákkal, és szakmai múlttal rendelkezik.
Egy glamour fotózás alatt a fotós folyamatosan megmutatja Neked az elkészült képeket. Folyamatosan láthatod hogyan nyílik ki a nőiességed, hogyan leszel percről percre szebb, szexibb és vadítóbb.

Mindenkinek vannak előnyös oldalai, amit egy jó fotós meglát és kiemel a fényekkel, a ruhákkal, a pózokkal.
Ahol pedig egy kicsit több kell, ott segít a retusálás és a profi utómunka a már kész képekkel.

 

EZT A 17 FOTÓT BIZTOS, HOGY KÉTSZER IS MEG FOGOD NÉZNI

A hét témái

Almás pite recept egészségesen

Ha szeretnénk az almás piténket otthon egészségesen elkészíteni, érdemes a megszokott receptet a hozzávalók kiválasztásánál egy picit átalakítani.

A kávé, amit mindenki szeret

Az irodában is a reggeleket kávéval kezdjük, mindenkinek megvan a saját kis bögréje és a kávéfőzőnkről kijelenthetjük, hogy ő a nap hőse minden nap. Nagyon finom a kávé, amit ezzel a géppel tudunk készíteni, mindenki nagyon szereti. Nem foglal túl sok helyet, nem hangos, nem túl csicsás. Pont olyan, amilyen nekünk kell az irodába.

5+1 dolog, amihez egyáltalán nem vagy öreg harminc fölött sem

5+1 dolog, amihez egyáltalán nem vagy öreg harminc fölött sem A harmincadik születésnap főként a nők életében vízválasztó, innentől jönnek azok a gondolatok, amik inkább hátráltatnak, mint előre visznek. Ha te is betöltötted már a bűvös harmincat, biztosan neked is...

Miért szeretik a fiatal férfiak az idősebb nőket?

Miért szeretik a fiatal férfiak az idősebb nőket? Az természetes, ha egy férfi akár tíz, húsz évvel fiatalabb nővel randevúzik, azonban, ha ez fordítva történik, azaz a nő az idősebb, akkor a mai napig furcsán nézünk a párra. Ennek csupán a megszokás az oka, hiszen...