Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Ha sikerül felépítened a saját, személyes stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor a megjelenésed nagyszerű lehet. Minden reggel jól indul a nap, hiszen egy nagyszerűen összerakott outfizben lépsz ki az utcára. Ennek hatására a magabiztosságod is növekedhet.

kapszula gardrób

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy reggel állunk a ruhaszekrény előtt és egyre frusztráltabbak vagyunk, amikor a különböző ruhadarabjaink előkerülnek. Amikor végre megtaláljuk, amit keresünk, akkor csalódottan vesszük észre, hogy nem megfelelő a párosítás.

Egyre fáradtabbak, feszültebbek, idegesebbek leszünk, amikor végül frusztráltan kiáltunk fel: „nincsen egy darab ruhám sem, amit felvehetnék.” Veled is előfordult már? A kapszula gardrób felépítése erre a problémára ad tökéletes megoldást.

Amikor korán reggel már idegesek leszünk a ruhatárunk miatt, akkor nem jól kezdődik a nap. A kiegyensúlyozott és igazán jó naphoz szükséges az, hogy a reggelek jó kedvel induljanak. Nagyban építheti az önbizalmunkat is, hogy ha az utcára olyan ruhában jelenünk meg, amelyről a külvilág azt állapítja meg, hogy nagyon jól összerakott, csinos, egyéni, stílusos.

A kapszula gardrób segíti a fenntarthatóságot

Ha elhatározod magad és felépíted a saját stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor azzal a fenntartható divat mozgalmát, elképzeléseit is segíted azon túl, hogy véded a környezetet és bolygót.

Sok emberrel előfordul, hogy impulzusvásárlás során olyan ruhadarabokat is megvásárol, amelyekre igazán nincs is szüksége. Ezeket a darabokat igazából nem fogják szeretni sem, nem fogják hordani.

kapszula gardrób

Ha erőfeszítéseket teszel a saját kapszula gardróbod felépítéséért, akkor tökéletesen tisztában leszel a rendszerrel. Azzal, hogy mikor, milyen darabokat kell még beszerezned. Nem leszel az impulzusvásárlás és a reklámok rabja.

A kapszula gardrób segít formába kerülni

Ha követjük a kapszula gardrób felépítésének a szabályait, akkor jól felépített szekrényünk lehet. A ruhaszekrényünk a jövőben olyan darabokat fog tartalmazni, amelyek tökéletesen illenek a saját személyes stílusunkhoz.

Ezen kívül, a kapszula gardróbban megtalálható darabokat egymással is tökéletesen párosíthatjuk, hiszen olyan darabok lesznek ezek, amelyeket tökéletesen lehet kombinálni. Nincsen több frusztráltság a szekrény előtt.

Minden reggel úgy lépsz majd ki az utcára, hogy az outfuted tökéletes. A saját személyes stílusodat jeleníti meg. A világ pedig úgy fogja érzékelni, hogy nagyon jól összerakott a megjelenésed.

7+1 TIPP A FENNTARTHATÓBB GARDRÓBÉRT

A hét témái

Jöhet az özönvíz, a trendi fellépésen nem eshet csorba!

Jöhet az özönvíz, a trendi fellépésen nem eshet csorba!   Az utóbbi években megfigyelhető az a változás, hogy az őszi, téli szezon begorombulását az eső jelzi. Nem a hó, nem a jég, hanem elsősorban az eső. Aztán olykor persze előfordul egy-két ónosabb változat,...

Irritábilis bél szindróma: egészen hétköznapi tünetekkel jelentkezik

Irritábilis bél szindróma: egészen hétköznapi tünetekkel jelentkezik Állandó hasfájással, puffadással vagy indokolatlan hasmenéssel küszködsz? Az irritábilis bél szindróma tucatnyi hétköznapi tünettel jelentkezhet, amire olykor oda sem figyelünk. Azonban a fizikai...

20 anya-lány fotó: biztosan nem tudod eldönteni, hogy ki kicsoda

Néhány családban olyan erősek a gének, mintha futószalagon jöttek volna a világra a tagjai. Persze a hasonlóságban segíthet az egyező ízlés, stílus és a szokások, de mégis olykor olyan meglepő hasonlóságokat produkál a természet, hogy csak tátott szájjal nézünk egy-egy anya-lánya páros után, mert fogalmunk nincs arról, hogy ki az idősebb. Összeállításunkban pont ilyen párosokat, illetve hármasokat mutatunk be, akikről akkor sem tudnánk eldönteni, hogy ki volt előbb, ha élőben találkoznánk.
20 kép, amin biztosan nem tudod megállapítani, hogy melyik nő az anya és melyik a lánya, viszont, ha figyelmesen végig nézed a listát, a képek alatt néhol eláruljuk a megoldást 😉

21 legszebb látnivaló Magyarországon

21 legszebb látnivaló Magyarországon Hazánkban rengeteg csodás hely van, akár a természeti akár az egyéb látnivalókat nézzük. Ahogy beköszönt a jó idő egyre inkább vágyunk arra, hogy kimozduljunk a négy fal közül és meglátogassuk ezeket a helyeket. Melyik a 21...