Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Ha sikerül felépítened a saját, személyes stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor a megjelenésed nagyszerű lehet. Minden reggel jól indul a nap, hiszen egy nagyszerűen összerakott outfizben lépsz ki az utcára. Ennek hatására a magabiztosságod is növekedhet.

kapszula gardrób

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy reggel állunk a ruhaszekrény előtt és egyre frusztráltabbak vagyunk, amikor a különböző ruhadarabjaink előkerülnek. Amikor végre megtaláljuk, amit keresünk, akkor csalódottan vesszük észre, hogy nem megfelelő a párosítás.

Egyre fáradtabbak, feszültebbek, idegesebbek leszünk, amikor végül frusztráltan kiáltunk fel: „nincsen egy darab ruhám sem, amit felvehetnék.” Veled is előfordult már? A kapszula gardrób felépítése erre a problémára ad tökéletes megoldást.

Amikor korán reggel már idegesek leszünk a ruhatárunk miatt, akkor nem jól kezdődik a nap. A kiegyensúlyozott és igazán jó naphoz szükséges az, hogy a reggelek jó kedvel induljanak. Nagyban építheti az önbizalmunkat is, hogy ha az utcára olyan ruhában jelenünk meg, amelyről a külvilág azt állapítja meg, hogy nagyon jól összerakott, csinos, egyéni, stílusos.

A kapszula gardrób segíti a fenntarthatóságot

Ha elhatározod magad és felépíted a saját stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor azzal a fenntartható divat mozgalmát, elképzeléseit is segíted azon túl, hogy véded a környezetet és bolygót.

Sok emberrel előfordul, hogy impulzusvásárlás során olyan ruhadarabokat is megvásárol, amelyekre igazán nincs is szüksége. Ezeket a darabokat igazából nem fogják szeretni sem, nem fogják hordani.

kapszula gardrób

Ha erőfeszítéseket teszel a saját kapszula gardróbod felépítéséért, akkor tökéletesen tisztában leszel a rendszerrel. Azzal, hogy mikor, milyen darabokat kell még beszerezned. Nem leszel az impulzusvásárlás és a reklámok rabja.

A kapszula gardrób segít formába kerülni

Ha követjük a kapszula gardrób felépítésének a szabályait, akkor jól felépített szekrényünk lehet. A ruhaszekrényünk a jövőben olyan darabokat fog tartalmazni, amelyek tökéletesen illenek a saját személyes stílusunkhoz.

Ezen kívül, a kapszula gardróbban megtalálható darabokat egymással is tökéletesen párosíthatjuk, hiszen olyan darabok lesznek ezek, amelyeket tökéletesen lehet kombinálni. Nincsen több frusztráltság a szekrény előtt.

Minden reggel úgy lépsz majd ki az utcára, hogy az outfuted tökéletes. A saját személyes stílusodat jeleníti meg. A világ pedig úgy fogja érzékelni, hogy nagyon jól összerakott a megjelenésed.

7+1 TIPP A FENNTARTHATÓBB GARDRÓBÉRT

A hét témái

7+1 tipp a valódi kikapcsolódáshoz

A valódi kikapcsolódás sokszor nehezebb, mint hinnénk! 7+1 tipp, hogy egyszerűbb legyen a lazítás Elmenni egy vagy két hét szabadságra, úgy, hogy közben magunk mögött hagyjuk a hétköznapokat, nem is biztos, hogy olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Sokszor nehéz...

6 természetes arcpakolás a ragyogó bőrért, otthoni alapanyagokból

6 természetes arcpakolás a ragyogó bőrért, otthoni alapanyagokból Azt mindenki tudja, hogy a természet kincseinél egyik mesterséges anyag sem lehet jobb, ha a bőr kezeléséről van szó. Azt, hogy mit kenünk az arcunkra kétszer is meg kell gondolnunk, hiszen ez egy...

A duguláselhárítás a nők feladata?

A duguláselhárítás a nők feladata? A helyzet az, hogy igen. A nők állnak a gáton. Ők azok, akik a háztartási feladatokat megoldják. Ha kell, szerelnek. És meg kell hagyni, hogy többnyire kifejezetten eredményesen. Amúgy pedig női duguláselhárító is dolgozik a...

Esküvői illemszabály: így öltözz vendégként, ha esküvőre mész

Mit szabad, és mit nem? Így öltözz vendégként, ha esküvőre mész A tavasszal az esküvői szezon is beindul, és sorra kapjuk a meghívókat, ami több szempontból is fejtörést okozhat, de leginkább a „Mit fogok felvenni?” kérdés lebeg minden nő szeme előtt. Mondanánk, hogy...