Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Ha sikerül felépítened a saját, személyes stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor a megjelenésed nagyszerű lehet. Minden reggel jól indul a nap, hiszen egy nagyszerűen összerakott outfizben lépsz ki az utcára. Ennek hatására a magabiztosságod is növekedhet.

kapszula gardrób

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy reggel állunk a ruhaszekrény előtt és egyre frusztráltabbak vagyunk, amikor a különböző ruhadarabjaink előkerülnek. Amikor végre megtaláljuk, amit keresünk, akkor csalódottan vesszük észre, hogy nem megfelelő a párosítás.

Egyre fáradtabbak, feszültebbek, idegesebbek leszünk, amikor végül frusztráltan kiáltunk fel: „nincsen egy darab ruhám sem, amit felvehetnék.” Veled is előfordult már? A kapszula gardrób felépítése erre a problémára ad tökéletes megoldást.

Amikor korán reggel már idegesek leszünk a ruhatárunk miatt, akkor nem jól kezdődik a nap. A kiegyensúlyozott és igazán jó naphoz szükséges az, hogy a reggelek jó kedvel induljanak. Nagyban építheti az önbizalmunkat is, hogy ha az utcára olyan ruhában jelenünk meg, amelyről a külvilág azt állapítja meg, hogy nagyon jól összerakott, csinos, egyéni, stílusos.

A kapszula gardrób segíti a fenntarthatóságot

Ha elhatározod magad és felépíted a saját stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor azzal a fenntartható divat mozgalmát, elképzeléseit is segíted azon túl, hogy véded a környezetet és bolygót.

Sok emberrel előfordul, hogy impulzusvásárlás során olyan ruhadarabokat is megvásárol, amelyekre igazán nincs is szüksége. Ezeket a darabokat igazából nem fogják szeretni sem, nem fogják hordani.

kapszula gardrób

Ha erőfeszítéseket teszel a saját kapszula gardróbod felépítéséért, akkor tökéletesen tisztában leszel a rendszerrel. Azzal, hogy mikor, milyen darabokat kell még beszerezned. Nem leszel az impulzusvásárlás és a reklámok rabja.

A kapszula gardrób segít formába kerülni

Ha követjük a kapszula gardrób felépítésének a szabályait, akkor jól felépített szekrényünk lehet. A ruhaszekrényünk a jövőben olyan darabokat fog tartalmazni, amelyek tökéletesen illenek a saját személyes stílusunkhoz.

Ezen kívül, a kapszula gardróbban megtalálható darabokat egymással is tökéletesen párosíthatjuk, hiszen olyan darabok lesznek ezek, amelyeket tökéletesen lehet kombinálni. Nincsen több frusztráltság a szekrény előtt.

Minden reggel úgy lépsz majd ki az utcára, hogy az outfuted tökéletes. A saját személyes stílusodat jeleníti meg. A világ pedig úgy fogja érzékelni, hogy nagyon jól összerakott a megjelenésed.

7+1 TIPP A FENNTARTHATÓBB GARDRÓBÉRT

A hét témái

Minden, amit a vízmértékről tudni érdemes

Ha van olyan szerszám, amely minden egyes gyermeket lenyűgöz, az szinte biztos, hogy a vízmérték és a benne úszkáló kis buborék. Így gyakorlatilag nincs is olyan ember, aki ne ismerné ezt az eszközt, sőt számos szakember használja is napi szinten. Azt viszont kevesen tudják, mi a története és mi mindent érdemes tudni róla. Most ezeket gyűjtöttük össze.

Az illatod valóban elárulja, hogy ki vagy?

Az illatod valóban elárulja, hogy ki vagy? Ahogy a mozdulataink, a kommunikációnk, vagy akár a kedvenc színünk, úgy a választott parfümünk is sokat elárul a személyiségünkről. Nem véletlen, ha az édes vagy éppen a gyümölcsös illatokat szeretjük, ahogy az sem, ha a...

Mi köze az illatnak a csábításhoz?

Mi köze az illatnak a csábításhoz? Meg se tudtad nézni, hogy ki állt vagy haladt el melletted, mégis megdobbant a szíved? Az illat láthatatlan hódító eszköz, nem kell látnunk hozzá semmi extrát a pasin, vagy éppen a nőn, hogy vonzalom ébredjen felé. Ilyenkor nem...

Így jelez a tested, ha túl sok cukrot eszel

Így jelez a tested, ha túl sok cukrot eszel Sokszor úgy fogyasztunk cukrot, hogy nem is tudunk róla, hiszen nem csak akkor viszünk be cukrot a szervezetünkbe, ha a kedvenc csokinkat majszoljuk. Ezerféle étel tartalmazza, gyakran olyanok is, amiről egyáltalán nem is...