Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Ha sikerül felépítened a saját, személyes stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor a megjelenésed nagyszerű lehet. Minden reggel jól indul a nap, hiszen egy nagyszerűen összerakott outfizben lépsz ki az utcára. Ennek hatására a magabiztosságod is növekedhet.

kapszula gardrób

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy reggel állunk a ruhaszekrény előtt és egyre frusztráltabbak vagyunk, amikor a különböző ruhadarabjaink előkerülnek. Amikor végre megtaláljuk, amit keresünk, akkor csalódottan vesszük észre, hogy nem megfelelő a párosítás.

Egyre fáradtabbak, feszültebbek, idegesebbek leszünk, amikor végül frusztráltan kiáltunk fel: „nincsen egy darab ruhám sem, amit felvehetnék.” Veled is előfordult már? A kapszula gardrób felépítése erre a problémára ad tökéletes megoldást.

Amikor korán reggel már idegesek leszünk a ruhatárunk miatt, akkor nem jól kezdődik a nap. A kiegyensúlyozott és igazán jó naphoz szükséges az, hogy a reggelek jó kedvel induljanak. Nagyban építheti az önbizalmunkat is, hogy ha az utcára olyan ruhában jelenünk meg, amelyről a külvilág azt állapítja meg, hogy nagyon jól összerakott, csinos, egyéni, stílusos.

A kapszula gardrób segíti a fenntarthatóságot

Ha elhatározod magad és felépíted a saját stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor azzal a fenntartható divat mozgalmát, elképzeléseit is segíted azon túl, hogy véded a környezetet és bolygót.

Sok emberrel előfordul, hogy impulzusvásárlás során olyan ruhadarabokat is megvásárol, amelyekre igazán nincs is szüksége. Ezeket a darabokat igazából nem fogják szeretni sem, nem fogják hordani.

kapszula gardrób

Ha erőfeszítéseket teszel a saját kapszula gardróbod felépítéséért, akkor tökéletesen tisztában leszel a rendszerrel. Azzal, hogy mikor, milyen darabokat kell még beszerezned. Nem leszel az impulzusvásárlás és a reklámok rabja.

A kapszula gardrób segít formába kerülni

Ha követjük a kapszula gardrób felépítésének a szabályait, akkor jól felépített szekrényünk lehet. A ruhaszekrényünk a jövőben olyan darabokat fog tartalmazni, amelyek tökéletesen illenek a saját személyes stílusunkhoz.

Ezen kívül, a kapszula gardróbban megtalálható darabokat egymással is tökéletesen párosíthatjuk, hiszen olyan darabok lesznek ezek, amelyeket tökéletesen lehet kombinálni. Nincsen több frusztráltság a szekrény előtt.

Minden reggel úgy lépsz majd ki az utcára, hogy az outfuted tökéletes. A saját személyes stílusodat jeleníti meg. A világ pedig úgy fogja érzékelni, hogy nagyon jól összerakott a megjelenésed.

7+1 TIPP A FENNTARTHATÓBB GARDRÓBÉRT

A hét témái

A női ciklus titkai

A női ciklus sokak számára fizikai és lelki természetű misztérium. De mi történik ilyenkor a testünkben az orvostudomány szerint?

Trendi lakás színek minden évszakra

Trendi lakás színek, amelyekkel az év bármely részében feldobhatjuk az otthonunkat Otthonunk szerethetősége felértékelődött az elmúlt néhány évben. Még otthon voltunk a korona-vírus okozta felfordulás miatt bezárva legtöbbünknek megfordult a fejében egy laza...

12 híres férfi, akiknek jót tesz az idő múlása

12 híres férfi, akiknek jót tesz az idő múlása Természetes, hogy fiatalon jól néznek ki, hiszen a színész, zenész, vagy sport tehetségük mellett a legtöbben a megjelenésükből élnek. Lefogynak, meghíznak, szakállat növesztenek, vagy éppen minden szőrtől megszabadulnak...

Egészségtelen divat

Egészségtelen divat A szépségért szenvedni kell”- tartja a mondás. Minden kislány ezt hallja és igazodik is hozzá felnőtt korában. Ám ez koránt sincs így. Vegyük csak az extrém vékony modellek által diktált egészségtelen önképet. Nézzük, mik azok a trendek, amik rossz...