Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Egy igazán különleges és szórakoztató program minden korosztálynak. Számos olyan program van ami szuper, emlékezetes ajándék lehet majd a barátnőd lánybúcsúján. Lehet limuzinban pezsgőzni a lánybandával, vagy chipanddele táncost rendelni az estére is. Esetleg kibérelni egy kávézót saját Dj-vel.  A csajbulik népszerű kiegészítője a szelfiegép rendelése is.

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Ha belegondolunk az okostelefonok és a közösségi médiafelületek térhódításával a szelfikészítés – mint tevékenység – a női nem körében a legnépszerűbb.

Akkor miért ne csinálnánk profi körülmények között, minőségi kamerával, stúdióvilágítással, igényes háttérrel, kiegészítőkkel, úgy ahogy a selfiebox szolgáltató biztosítaná nekünk a rendezvényünkre?

Ha megvan a csajos program helyszíne és időpontja, akkor a szelfigép szolgáltató még az érkezésetek előtt felszereli a fotósarkot a helyszínen, így az érkezésetekkor, már használható is a gép a jobbnál jobb képek készítéséhez.

Mennyi időre érdemes kibérelni? Ez természetesen függ a létszámtól, de jellemzően ezek a gépek 3,4,5 vagy akár 6 órás időtartamokra bérelhetőek.

 Mi is az a selfiebox?

Egy automata működésű fotógép, privi világítással, ami ipari fotónyomtatóval van felszerelve. A gépekhez egyedi fotóhátteret és vicces, trendi kellékeket is célszerű használni, hogy még változatosabb képek születhessenek. A gép egy érintőképernyővel is el van látva, amin keresztül vendégek kezelhetik a gépek, illetve nyomtathatják a képeket vagy el is tudják azon keresztül küldeni maguknak emailen. Az képernyőn keresztül természetesen látják magukat a vendégek képkészítés alatt is, így könnyebben tudnak beállni, pózolni közben.

Milyen előnyei vannak a hagyományos mobilos szelfikészítéshez képest?

A profi fotógépek hatalmas előnye, hogy a digitális képkészítés mellett azonnal ki is tudja nyomtatni a képeket fotópapírra, így kézzelfogható emléket is kapunk az este folyamán. A kész képekre általában egyedi grafika is kerül az ünnepelt nevével, a lánybuli logójával vagy jelmondatával, hogy még évek múltán is kellemes emlékeket ébresszen bennünk, mikor ránézünk ezekre a képekre. Külön tipként még azt is javasoljuk, hogy ragasszatok a képek hátuljára mágneses ragasztócsíkot, így a fotó átalakul egy hűtőmágnessé, amit aztán otthon ki is tehetünk.

Születésnapra, esküvőre is kiváló ajándék

Sokan lepik meg ilyen szolgáltatással a barátaikat születésnapjuk vagy esküvőjük alkalmából. Mivel a fotógépek bérlési költsége sokszor a 100-150eFt-os összeget is elérheti, ezért gazdaságossági szempontok miatt célszerű lehet többen összefogni, és közös ajándékként megrendelni a barátnőnknek.

Spórolás tekintetében érdemes lehet helyileg közelben elérhető szolgáltatót választanunk, ugyanis a kiszállási költségek (főleg a mostani üzemanyagárak mellett) jelentősen növelhetik a szolgáltatás végösszegét. Átlagosan 100-120Ft/km díjat kell kifizetnünk útiköltségre egy rendezvényszolgáltató cégnek, ami egy 100km-es távon 20-24ezer Ft pluszköltséget jelent.

Esküvőre mindenképpen javasolt, hogy fotóalbumok hozzatok, vagy olyan céget válasszatok, aki tud ilyet biztosítani! A kész képekből így egy példány azonnal beragasztásra kerül az albumba, ami mellé a vendégek leírhatják az ifjú párnak szánt jókívánságaikat. Az est végére el is készül a kész fotóalbum ami vendégkönyv is egyben.

Népszerű esküvői ajándék minden évben, hogy a vendégek ilyen teljesküvű szolgáltatással lepik meg a barátaikat, rokonaikat.

Igazán exkluzív programért válaszd a 360 selfiegép szolgáltatást!

A 360 fokban körbeforgó videoselfie platformok nem régóta érhetőek el nálunk Magyarországon, azonban egyre több megbízható cég kínál ilyen 360 photo booth szolgáltatást már itthon is.

A szolgáltatás lényege, hogy a gép egy robotkar segítségével 360 fokos videófelvételt készítsen a vendégekről. Ez a rövid kis klip egyedi feliratot, effekteket, zenét kap. Lassításokkal, gyorsításokkal teszi még látványosabbá a gép a kész filmet, így a végeredmény olyan lesz, mintha a kedvend popsztárunk videoklipjében szerepelnénk.

Árak tekintetében ez egy lényegesen drágább szolgáltatás tud lenni, mint egy hagyományos fotógép, viszont jelenleg trendibb szelfizős élményt nem tudsz ajándékba adni a barátnődnek.

A gép méretétől függően egyszerre akár 4-5-en is tudjátok használni.

Többnyire még csak nagyobb céges rendezvényeken és elegánsabb esküvőkön találkozhattak a vendégek ilyen szolgáltatással. Csakúgy mint a hagyományos szelfiboxok, ezek a gépek is széles körben elérhetőek lesznek majd a következő néhány évben.

 

További cikkek:

MŰVÉSZI FOTÓK, AMIK HIHETETLENÜL EGYSZERŰEN KÉSZÜLTEK

KÉSZÍTS CSÁBÍTÓAN TÖKÉLETES FOTÓSOROZATOT MAGADRÓL (MUTATJUK HOGYAN)!

 

A hét témái

Miért vonjuk be műbőrrel a kanapét és a székeket? 5 okot is mondunk

A család a legtöbb időt a nappaliban és az étkezőben tölti. Ez a két helyiség az otthonunk szíve, így nem csoda, ha sokat üldögélünk a kanapén és az étkezőszékeken. A kanapé és az étkezőszékek védelmét szolgálja a műbőr anyag, amellyel nagyszerűen átalakíthatjuk otthonunk két helyiségét és remek hangulatot is teremthetünk ezzel az anyaggal.

9 jel, ami a kapcsolat végét jelzi

9 jel, ami a kapcsolat végét jelzi Általában úgy megyünk bele egy párkapcsolatba, hogy az örökké fog tartani. De mi van, ha mégsem? Sajnos nem minden kapcsolat felhőtlen és nem mindenkit teremtett nekünk az ég, akivel szóba állunk. Nem lehetetlen, hogy az első...

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan Bár sokak számára a szépség egyet jelent a fiatalsággal, a tökéletesen sima bőrrel és a fénylő hajjal. Olykor viszont mégis szembesülhetünk vele, hogy az igazi szépség nem kor függő, sokkal több kell az életkornál...

20 anya-lány fotó: biztosan nem tudod eldönteni, hogy ki kicsoda

Néhány családban olyan erősek a gének, mintha futószalagon jöttek volna a világra a tagjai. Persze a hasonlóságban segíthet az egyező ízlés, stílus és a szokások, de mégis olykor olyan meglepő hasonlóságokat produkál a természet, hogy csak tátott szájjal nézünk egy-egy anya-lánya páros után, mert fogalmunk nincs arról, hogy ki az idősebb. Összeállításunkban pont ilyen párosokat, illetve hármasokat mutatunk be, akikről akkor sem tudnánk eldönteni, hogy ki volt előbb, ha élőben találkoznánk.
20 kép, amin biztosan nem tudod megállapítani, hogy melyik nő az anya és melyik a lánya, viszont, ha figyelmesen végig nézed a listát, a képek alatt néhol eláruljuk a megoldást 😉