Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Egy igazán különleges és szórakoztató program minden korosztálynak. Számos olyan program van ami szuper, emlékezetes ajándék lehet majd a barátnőd lánybúcsúján. Lehet limuzinban pezsgőzni a lánybandával, vagy chipanddele táncost rendelni az estére is. Esetleg kibérelni egy kávézót saját Dj-vel.  A csajbulik népszerű kiegészítője a szelfiegép rendelése is.

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Ha belegondolunk az okostelefonok és a közösségi médiafelületek térhódításával a szelfikészítés – mint tevékenység – a női nem körében a legnépszerűbb.

Akkor miért ne csinálnánk profi körülmények között, minőségi kamerával, stúdióvilágítással, igényes háttérrel, kiegészítőkkel, úgy ahogy a selfiebox szolgáltató biztosítaná nekünk a rendezvényünkre?

Ha megvan a csajos program helyszíne és időpontja, akkor a szelfigép szolgáltató még az érkezésetek előtt felszereli a fotósarkot a helyszínen, így az érkezésetekkor, már használható is a gép a jobbnál jobb képek készítéséhez.

Mennyi időre érdemes kibérelni? Ez természetesen függ a létszámtól, de jellemzően ezek a gépek 3,4,5 vagy akár 6 órás időtartamokra bérelhetőek.

 Mi is az a selfiebox?

Egy automata működésű fotógép, privi világítással, ami ipari fotónyomtatóval van felszerelve. A gépekhez egyedi fotóhátteret és vicces, trendi kellékeket is célszerű használni, hogy még változatosabb képek születhessenek. A gép egy érintőképernyővel is el van látva, amin keresztül vendégek kezelhetik a gépek, illetve nyomtathatják a képeket vagy el is tudják azon keresztül küldeni maguknak emailen. Az képernyőn keresztül természetesen látják magukat a vendégek képkészítés alatt is, így könnyebben tudnak beállni, pózolni közben.

Milyen előnyei vannak a hagyományos mobilos szelfikészítéshez képest?

A profi fotógépek hatalmas előnye, hogy a digitális képkészítés mellett azonnal ki is tudja nyomtatni a képeket fotópapírra, így kézzelfogható emléket is kapunk az este folyamán. A kész képekre általában egyedi grafika is kerül az ünnepelt nevével, a lánybuli logójával vagy jelmondatával, hogy még évek múltán is kellemes emlékeket ébresszen bennünk, mikor ránézünk ezekre a képekre. Külön tipként még azt is javasoljuk, hogy ragasszatok a képek hátuljára mágneses ragasztócsíkot, így a fotó átalakul egy hűtőmágnessé, amit aztán otthon ki is tehetünk.

Születésnapra, esküvőre is kiváló ajándék

Sokan lepik meg ilyen szolgáltatással a barátaikat születésnapjuk vagy esküvőjük alkalmából. Mivel a fotógépek bérlési költsége sokszor a 100-150eFt-os összeget is elérheti, ezért gazdaságossági szempontok miatt célszerű lehet többen összefogni, és közös ajándékként megrendelni a barátnőnknek.

Spórolás tekintetében érdemes lehet helyileg közelben elérhető szolgáltatót választanunk, ugyanis a kiszállási költségek (főleg a mostani üzemanyagárak mellett) jelentősen növelhetik a szolgáltatás végösszegét. Átlagosan 100-120Ft/km díjat kell kifizetnünk útiköltségre egy rendezvényszolgáltató cégnek, ami egy 100km-es távon 20-24ezer Ft pluszköltséget jelent.

Esküvőre mindenképpen javasolt, hogy fotóalbumok hozzatok, vagy olyan céget válasszatok, aki tud ilyet biztosítani! A kész képekből így egy példány azonnal beragasztásra kerül az albumba, ami mellé a vendégek leírhatják az ifjú párnak szánt jókívánságaikat. Az est végére el is készül a kész fotóalbum ami vendégkönyv is egyben.

Népszerű esküvői ajándék minden évben, hogy a vendégek ilyen teljesküvű szolgáltatással lepik meg a barátaikat, rokonaikat.

Igazán exkluzív programért válaszd a 360 selfiegép szolgáltatást!

A 360 fokban körbeforgó videoselfie platformok nem régóta érhetőek el nálunk Magyarországon, azonban egyre több megbízható cég kínál ilyen 360 photo booth szolgáltatást már itthon is.

A szolgáltatás lényege, hogy a gép egy robotkar segítségével 360 fokos videófelvételt készítsen a vendégekről. Ez a rövid kis klip egyedi feliratot, effekteket, zenét kap. Lassításokkal, gyorsításokkal teszi még látványosabbá a gép a kész filmet, így a végeredmény olyan lesz, mintha a kedvend popsztárunk videoklipjében szerepelnénk.

Árak tekintetében ez egy lényegesen drágább szolgáltatás tud lenni, mint egy hagyományos fotógép, viszont jelenleg trendibb szelfizős élményt nem tudsz ajándékba adni a barátnődnek.

A gép méretétől függően egyszerre akár 4-5-en is tudjátok használni.

Többnyire még csak nagyobb céges rendezvényeken és elegánsabb esküvőkön találkozhattak a vendégek ilyen szolgáltatással. Csakúgy mint a hagyományos szelfiboxok, ezek a gépek is széles körben elérhetőek lesznek majd a következő néhány évben.

 

További cikkek:

MŰVÉSZI FOTÓK, AMIK HIHETETLENÜL EGYSZERŰEN KÉSZÜLTEK

KÉSZÍTS CSÁBÍTÓAN TÖKÉLETES FOTÓSOROZATOT MAGADRÓL (MUTATJUK HOGYAN)!

 

A hét témái

Brit finomság: Bread and butter pudding

Bread and butter pudding Bread and butter pudding Hozzávalók: 250 gr toastkenyér, vagy egyéb szikkadt termék 100 gr vaj 4 db tojás 300 ml tej 30 gr vanillincukor (Vaníliás cukor) 100 gr kristálycukor 1 db citrom 30 gr mazsola 20 gr zsemlemorzsa szóráshoz Elkészítés: A...

Hasznos tanácsok mellplasztika előtt és után

Hasznos tanácsok mellplasztika előtt és után A mellplasztika az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás már nagyon régóta. Nem véletlen, hiszen igen látványos eredményt lehet vele elérni, megváltozik a test összképe, és ezzel együtt nő az önbizalom is. Ha a...

Kutyajó karácsony!

Kutyajó karácsony! Kutyajó karácsony, hogy mit is jelent ez? Az ünnepi készülődésből mindenki szereti kivenni a részét. Igen, mindenki! Vicces, vagy éppen aranyos kutyusok következnek akiket elragadott a karácsonyi láz!     "Nem én voltam, esküszöm, hogy nem én!"...

A csíkos bőr eltüntetése otthon!

A csíkos bőr eltüntetése házilag. Sajnos a bőrön jelentkező csíkok nem válogatnak: férfiak, nők, idősek, fiatalok. Elég egy hirtelen fogyókúra, vagy egy jelentősebb hízás, és a bőr látja kárát. Megszabadulni tőlük pedig igencsak keserves és hónapokig tartó lehet A...