Spórolj meg rengeteg helyet a ruhásszekrényedben vagy a bőröndödben

Spórolj meg rengeteg helyet a ruhásszekrényedben vagy a bőröndödben

Szükséged van egy jó ruhatároló eszközre vagy módszerre? Van egy nagyszerű ruhásszekrényed, de sosem találod a keresett ruhát, és utazáskor a bőröndödben is káosz van? Ezek az egyszerű megoldások segíthetnek.
Fotó: otthonicuccok.hu

Ruhatároló utazáshoz és otthonra

Te is egy jó ruhatárolóra vágysz? Hiába van egy nagyszerű ruhásszekrényed, ha sosem találod a keresett ruhát. Vagy utazáskor a bőröndödben kész káosz van? Ezek az egyszerű megoldások segíthetnek, hogy könnyebben találj helyet a ruháidnak és azok még össze sem fognak gyűrődni.

Helytakarékos hajtogatás

Lehet, hogy csak a tárolási módszereiden kell változtatnod, hogy ízlésesen és áttekinthető legyen a ruhásszekrényed és fiókjaid tartalma.

Alkalmazhatod például Marie Kondo KonMari néven ismertté vált hajtogatási módszereit. A japán hölgy nagy népszerűségre tett szert a különféle egyszerűsítő és rendszerező háztartási, valamint életviteli tippjeinek köszönhetően.

Bár a hajtogatási módszerei valóban hatékonyak és helyesen alkalmazva azokat helytakarékosan tárolhatod például a ruháidat is, nem feltétlenül a legkönnyebben megtanulhatóak, és utazáskor a bőröndben könnyen összegyűrődhetnek, ha marad egy kis hely mellettük.

Ideiglenes ruhatároló megoldások

Otthonra

A különféle ruhatároló megoldások legtöbbször akkor jönnek szóba, ha kis helyre kell sok ruhát elpakolnod, és nem feltétlenül szeretnél minden egyes ruhadarabra specifikus hajtogatási technikát tanulni.

Ezekre a ruhatárolókra akár otthon is szükséged lehet, ha például a lakás mérete nem engedi meg, hogy beruházz egy nagyobb ruhásszekrénybe. Otthoni használatra tökéletesek a különféle ruhatároló dobozok vagy egy mobilgardrób. Utóbbi nem a legízlésesebb, viszont ideiglenes megoldásként, például vendégeknek néhány napra abszolút megfelel.

Utazáshoz

Legtöbbször mégis utazáskor merül fel a kérdés, hogy hogyan tudsz a leginkább helytakarékosabban pakolni úgy, hogy a ruháid ne gyűrötten érkezzenek meg a vakáció helyszínére. Bár egy mobilgardróbbal is nekivághatsz a nyaralásnak, elég helyigényes, és valószínűleg a szálláson lesz épp elég szekrény, ahová kipakolhatod a poggyászod tartalmát, ráadásul ez még mindig nem oldotta meg a gyűrődés problémáját.

Akkor mégis mit tehetsz, ha a ruháidat nem csak rendszerezetten szeretnéd tárolni, hanem utazáshoz is használnád? A ruharendező szettelőnye, hogy kis helyen elfér, így repülős utaknál is hasznát veheted, hogy az útitáska tartalma rendszerezve érkezzen meg.  Akár egy mozdulattal ki is pakolhatod a pólóidat a szekrénybe. Ez a ruhatároló eszköz otthon is praktikus, mivel könnyen át tudod tekinteni a beletett ruhákat.

Fotó: otthonicuccok.hu

További hasznos, és praktikus háztartási kiegészítő termékek nagy választékban az Otthoni Cuccok webshop-ban >>>

9 divatos retró ruhadarab, ami évekkel öregít minden nőt
15 kínos ruhadarab, amit senkinek nem lenne szabad viselnie

A hét témái

Fogzási fájdalmak és megoldások: hogyan segíthet a rágómaki?

Fogzási fájdalmak és megoldások: hogyan segíthet a rágómaki?   Minden baba és mama életében nehéz időszak, amikor elkezdenek kibújni a fogacskák. Fájdalmas nappalok és éjszakák, szenvedés lehet az egész család számára. Azonban ezen túl kell esni, hiszen valahogy...

Ez történik veled, ha többé nem hordasz melltartót

Ez történik veled, ha többé nem hordasz melltartót A tinikor küszöbén alig vártuk, hogy megkapjuk vagy megvehessük életünk első melltartóját, néhány év hordás után viszont minden nő fejébe megfordul legalább egyszer, hogy milyen lehet az élet nélküle… A melltartó...

A karcsú vonalak 10 parancsolata

A karcsú vonalak 10 parancsolata Mi a karcsú vonala titka? Ha a karácsony az év legszebb időszaka, akkor a karácsony utáni, minden bizonnyal a legkiábrándítóbb. Ekkor jön rá az ember lánya, hogy bizony a 3 napos "Karácsonykor nincs fogyókúra!" felkiáltás két sütemény...

Hány hetes terhes vagyok?

Vajon hány hetes terhes vagyok? A legtöbb kismama erre igen határozottan válaszol, de aztán jobban belegondolva kicsit elbizonytalanodnak a válaszba. Ugyanis nem mindig olyan egyértelmű, hogy pontosan most hány hetes terhes vagyok . Hány hetes terhes vagyok típusú...