Hogyan emeled ki a szilveszteri megjelenésed egy lenyűgöző selyemruhával?

Hogyan emeled ki a szilveszteri megjelenésed egy lenyűgöző selyemruhával?

 

A szilveszter az év utolsó napjainak egyik kiemelkedő fénypontja. Ráadásul sokaknak ez jelenti a legnagyobb ünnepet, hiszen ilyenkor a karácsonnyal együtt bőven van idő pihenni és rákészülni a szilveszteri partikra. Egy csodás ruhában pedig még élvezetesebb lehet az ünnep. A selyem tökéletes választás arra, hogy csinos és elegáns módon zárjuk az évet.

selyemruha szilveszterre, szilveszteri selyemruhával

Milyen selyemruhát válasszunk szilveszterre?

Selyem alatt általában kétféle anyagot értünk. Az egyik a műselyem, amiből manapság a valódihoz a megszólalásig hasonló anyagok készülnek. A másik pedig a hernyóselyem. Mindkét esetben jól választunk egy elegáns szilveszteri ruha kapcsán, az árakban viszont komoly eltérések lehetnek. A valódi selyem ugyanis mindig jóval drágább, mint a mű, illetve a megjelölésnél is hernyóselymet vagy 100 százalék selymet adnak meg anyagtípusként. Amennyiben döntöttünk az anyag fajtáját illetően, már csak a színét és a fazonját kell kiválasszuk. Az idei trendek szerint a nagyon légies, könnyed darabok a nyerők. Ezt a selyemmel nem nehéz elérni, tehát gyakorlatilag bármilyen fazont is választunk, abszolút az aktuális trendeket fogjuk követni. Azonban akadnak olyan fazonok, amelyek kifejezetten kiemelik a selyem könnyedségét. Például az A vonalú ruhák ilyenek, illetve a finom redőzöttséggel rendelkező koktélruhákat sem érdemes kihagyni a választékból. Ezen kívül szintén divatosak a selyem babydoll ruhák, amelyek több réteg anyagot használva kerülnek kialakításra. Ezzel a szabással olyannak fog hatni a babydoll ruhánk, mintha habos, légies virágszirmok közé rejtettük volna magunkat. Természetesen maradhatunk a klasszikusoknál is, hiszen a mostani szezon divatja szinte minden fazont trendinek jelöl. A testhezálló selyem estélyik és miniruhák ugyanúgy divatosak, ahogyan az említett modellek.

Szilveszteri színek selyemből – melyiket válasszuk?

Szilveszterre nézhetünk sötétebb vagy világos árnyalatú ruhát is. A lényeg, a selymes csillogás, amit akár strasszkövekkel és csillogó flitterekkel is kiegészíthetünk. A szilveszteri mulatság úgyis a csillogásról szól. Például pont ezért egy ezüst vagy fekete selyem ruha tökéletes választás lehet akkor is, ha flitteres vagy csillogó kistáskával egészítjük azt ki. Ezen kívül a kínálatban találunk olyan modellt is, amit finom csipkével egészítettek ki. Például a https://answear.hu/h/selyem-ruhak linkre kattintva találunk is ilyet a Nissa márkától. Ha pedig nem ragaszkodunk feltétlen a selyemhez, a https://answear.hu/h/szilveszteri-ruha linken számtalan flitteres, fémszállal átszőtt vagy épp hagyományos szilveszteri ruhát találunk különféle árkategóriákban.

Milyen kiegészítőket válasszunk a selyemruhához?

A selyem már önmagában is egy lenyűgöző anyag. Viszont a szépségét tovább tudjuk emelni a megfelelő kiegészítőkkel. Például a selyem légiességéhez jól mutat a csipke boleró. Ékszerként pedig arany ezüst és gyöngy ékszer is szóba jöhet. Viszont ezek legyenek visszafogottabbak, így tudjuk hagyni érvényesülni a selyem finom ragyogását. A cipők és a táskák tekintetében választhatunk strasszköves és flitteres modelleket is, de természetesen egy finom bőrből készült táska vagy cipő is ugyanolyan tökéletes választás lehet.

 

 

További cikkek:

TÚLZOTT IZZADÁSTÓL A MAGABIZTOSSÁGIG: A HÓNALJ BOTOX KEZELÉS SEGÍTHET ÖNNEK

MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR?

A MOZGÓLÉPCSŐ

18 KONYHAI KÜTYÜ AMIT BE KELL SZEREZNED!

12 TIPP, HOGY BETEGEN IS JÓL NÉZZÜNK KI!

A PHOTOSHOP ELKÉPESZTŐ EREJE

 

A hét témái

12 TIPP, hogy hogyan hozd ki a maximumot az okostelefonodból

Összeszedtünk 12 olyan trükköt, ami segíthet abban, hogy jobban megismerjétek egymást az okos kis barátoddal és jobban ki tudd használni a rejtett képességeit is!

6 tipp, ami segít formába lendülni nyárra

6 tipp, ami segít formába lendülni nyárra A téli hónapok a legtöbbünk testén nyomot hagynak kisebb-nagyobb zsírpárnák formájában, amit leginkább akkor veszünk észre amikor lekerül a téli kabát. Viszont bármennyi plusz kilóról is van szó, nem érdemes pánikba esni, mert...

Terhességi teszt házilag

Terhességi teszt házilag Mi a legjobb terhességi teszt házilag? Hogyan végezhető el a házi terhességi teszt? Sokan türelmetlenül várjuk, hogy kiderüljön, hogy sikerült-e teherbe esni vagy sem. Ennek egyik jelen a mensturáció elmaradása, de nyilván ennél már sokkal...

Mit egyen a gyerek, ha nassolnivalóra vágyik?

Mit egyen a gyerek, ha nassolnivalóra vágyik? A boltok polcai rogyásig vannak a gyerekeket célzó finomságokkal, azonban ezek többsége sajnos több nem kívánt adalékanyagot tartalmaz, mint kellene. A legtöbb szülő (jogosan) nem szereti hozzáadott cukrokkal,...