Hogyan emeled ki a szilveszteri megjelenésed egy lenyűgöző selyemruhával?

Hogyan emeled ki a szilveszteri megjelenésed egy lenyűgöző selyemruhával?

 

A szilveszter az év utolsó napjainak egyik kiemelkedő fénypontja. Ráadásul sokaknak ez jelenti a legnagyobb ünnepet, hiszen ilyenkor a karácsonnyal együtt bőven van idő pihenni és rákészülni a szilveszteri partikra. Egy csodás ruhában pedig még élvezetesebb lehet az ünnep. A selyem tökéletes választás arra, hogy csinos és elegáns módon zárjuk az évet.

selyemruha szilveszterre, szilveszteri selyemruhával

Milyen selyemruhát válasszunk szilveszterre?

Selyem alatt általában kétféle anyagot értünk. Az egyik a műselyem, amiből manapság a valódihoz a megszólalásig hasonló anyagok készülnek. A másik pedig a hernyóselyem. Mindkét esetben jól választunk egy elegáns szilveszteri ruha kapcsán, az árakban viszont komoly eltérések lehetnek. A valódi selyem ugyanis mindig jóval drágább, mint a mű, illetve a megjelölésnél is hernyóselymet vagy 100 százalék selymet adnak meg anyagtípusként. Amennyiben döntöttünk az anyag fajtáját illetően, már csak a színét és a fazonját kell kiválasszuk. Az idei trendek szerint a nagyon légies, könnyed darabok a nyerők. Ezt a selyemmel nem nehéz elérni, tehát gyakorlatilag bármilyen fazont is választunk, abszolút az aktuális trendeket fogjuk követni. Azonban akadnak olyan fazonok, amelyek kifejezetten kiemelik a selyem könnyedségét. Például az A vonalú ruhák ilyenek, illetve a finom redőzöttséggel rendelkező koktélruhákat sem érdemes kihagyni a választékból. Ezen kívül szintén divatosak a selyem babydoll ruhák, amelyek több réteg anyagot használva kerülnek kialakításra. Ezzel a szabással olyannak fog hatni a babydoll ruhánk, mintha habos, légies virágszirmok közé rejtettük volna magunkat. Természetesen maradhatunk a klasszikusoknál is, hiszen a mostani szezon divatja szinte minden fazont trendinek jelöl. A testhezálló selyem estélyik és miniruhák ugyanúgy divatosak, ahogyan az említett modellek.

Szilveszteri színek selyemből – melyiket válasszuk?

Szilveszterre nézhetünk sötétebb vagy világos árnyalatú ruhát is. A lényeg, a selymes csillogás, amit akár strasszkövekkel és csillogó flitterekkel is kiegészíthetünk. A szilveszteri mulatság úgyis a csillogásról szól. Például pont ezért egy ezüst vagy fekete selyem ruha tökéletes választás lehet akkor is, ha flitteres vagy csillogó kistáskával egészítjük azt ki. Ezen kívül a kínálatban találunk olyan modellt is, amit finom csipkével egészítettek ki. Például a https://answear.hu/h/selyem-ruhak linkre kattintva találunk is ilyet a Nissa márkától. Ha pedig nem ragaszkodunk feltétlen a selyemhez, a https://answear.hu/h/szilveszteri-ruha linken számtalan flitteres, fémszállal átszőtt vagy épp hagyományos szilveszteri ruhát találunk különféle árkategóriákban.

Milyen kiegészítőket válasszunk a selyemruhához?

A selyem már önmagában is egy lenyűgöző anyag. Viszont a szépségét tovább tudjuk emelni a megfelelő kiegészítőkkel. Például a selyem légiességéhez jól mutat a csipke boleró. Ékszerként pedig arany ezüst és gyöngy ékszer is szóba jöhet. Viszont ezek legyenek visszafogottabbak, így tudjuk hagyni érvényesülni a selyem finom ragyogását. A cipők és a táskák tekintetében választhatunk strasszköves és flitteres modelleket is, de természetesen egy finom bőrből készült táska vagy cipő is ugyanolyan tökéletes választás lehet.

 

 

További cikkek:

TÚLZOTT IZZADÁSTÓL A MAGABIZTOSSÁGIG: A HÓNALJ BOTOX KEZELÉS SEGÍTHET ÖNNEK

MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR?

A MOZGÓLÉPCSŐ

18 KONYHAI KÜTYÜ AMIT BE KELL SZEREZNED!

12 TIPP, HOGY BETEGEN IS JÓL NÉZZÜNK KI!

A PHOTOSHOP ELKÉPESZTŐ EREJE

 

A hét témái

Csokoládé fagylalt tojás nélkül!

Csokoládé fagylalt tojás nélkül! A csokifagyit még az is szereti, aki egyébként nem szereti a hideg ételeket. Krémesen lágy, olvadós, vagy brutális agyfagyást okozós – mindegy, a csokifagyi bárhogyan jó. Viszont, akik ételérzékenységgel, netán allergiával küzdenek...

Tudod, hogyan öltözz az alaktípusod szerint?

Tudod, hogyan öltözz az alaktípusod szerint? Sokszor ott csúszik el a tökéletes outfit, hogy nem vagyunk igazán tisztában azzal, hogy mi áll jól nekünk, mivel nem ismerjük pontosan, hogy melyik alaktípusba tartozunk. Körte, alma esetleg homokóra? Gyakran...

Milyen az igazán jó babaágynemű?

Amikor egy kicsi élet növekszik édesanyja szíve alatt, bizony nem kérdés, hogy miután a világra jött és elfoglalja a kis birodalmát, szülei mindenből a legjobbat szeretnék neki. E téren igen lényeges kérdés például az, hogy milyen babaágynemű kerül a kiságyba. Hiszen a most megvásárolt szett bizony sokáig biztosítja majd a puha és meleg fészket a kisbaba számára. Nem mindegy azonban, milyen anyagot és méretet választ. Összegyűjtöttük ez ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

2023 trendjei: tavaszi és nyári női divat

2023 trendjei: tavaszi és nyári női divat Évszakváltáskor mindig nagyon izgalmas, hogy mit hoz a következő szezon, nemcsak az időjárás, de ruházat tekintetében is. A boltok kínálata teljesen átalakul a következő időszakhoz igazodva. Még alig lábaltunk ki a télből, de...