10 jógapóz, ami emésztési problémák esetén is segíthet

10 jógapóz, ami emésztési problémák esetén is segíthet

A hasi diszkomfort érzet az egyik legrémesebb dolog, ami beárnyékolhatja a mindennapjainkat. A hasfájás, görcsök, haspuffadás, netán székrekedés mögött számtalan dolog állhat, így, ha gyakran tapasztaljuk, érdemes felkeresni a háziorvosunkat, vagy egy gasztroenterológust. Viszont amíg a kivizsgálás folyik addig is jól jöhet egy-két tipp a kellemetlen érzések enyhítésére. Ha nem szeretnéd gyógyszerekkel enyhíteni a rossz érzéseket, akkor érdemes kipróbálnod a következő jógapózokat. Sokszor a mozgás nyújtja a legjobb megoldást – 10 jógapóz hasfájás ellen.

Macskapóz

Kép: canva.com

A macskapóz kellemes a gerincnek és a gyomornak is. A homorító-domborító mozdulatok éppúgy átmasszírozzák a belső szerveket, ahogy finoman megmozgatják a hátat is. Folyamatosan végezhető, négykézláb alaphelyzetből, a karokat aktívan tartva.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Zsíros, fényes arcbőr elleni praktikák, a nyári hőségben

Senki nem szereti, ha csillog az arcbőre, azonban a nyári kánikulában igazán nagy kihívás lehet mattá varázsolni. A meleg évszak egyik legnagyobb kihívása a nők számára az, hogy arcukról eltüntessék a zsíros, csillogó, izzadt részeket.

A purhab egészségre gyakorolt hatásai

Az üveggyapot mellett a purhab is évek óta beszédtémának számít. Vannak, akik azonnal menekülnek előle, mivel rákkeltőnek tartják, mások viszont szívesen használják. Kinek van ebben a konfliktusban igaza? Nézzük!

Göndör fürtök hajegyenesítő segítségével – rövid haj göndörítése

Göndör fürtök hajegyenesítő segítségével - rövid haj göndörítése Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke...

Smink tippek, hogy mindig fiatalosan nézzünk ki

Smink tippek nem csak kezdőknek. Az évek számának növekedésével, sajnos a ráncok száma is nő, azonban a bőr rugalmassága csökken, használjunk bármilyen csoda krémet. Smink tippek nem csak idősebbeknek Ahogy változik a bőrünk, úgy kell változtatnunk a sminkelési...