3 üde gyerektapéta trend a natúr trend jegyében

3 üde gyerektapéta trend a natúr trend jegyében

A tapéták egyik legnagyobb erénye, hogy minden teret egyedivé varázsolnak. Hangulatos atmoszférát teremtenek, melytől még inkább a sajátunknak érezzük az adott szobát, teret. Nem csak a nagyok, de a kicsik is pont így vannak ezzel. Fedezzük fel és mutassuk meg nekik is ezeket a fantasztikus, lélegzetelállító gyerekszobai tapétákat, és alkossunk velünk együtt örömmel, közösen!

gyerektapéta

Fotó: Tapétatrend

Amikor a gyerekszoba berendezése illetve dekorációja kerül napirendre, akkor a berendezés illetve a dekorációk során jóval bátrabban nyúlhatunk az élénk színekhez, mintákhoz, textúrákhoz, vagy a merészebb elemekhez, mint az otthonunk többi helyiségében.

A tapéták mintái remekül stimulálhatják a gyerekek fantáziáját, nem beszélve arról, hogy milyen elbűvölő környezetet, vidám és barátságos légkört teremthetünk egy-egy jól megválasztott gyerek tapéta segítségével a szoba kis lakóinak.

A gyerek tapéták elképesztő választéka számos variációban kínál ma már akár egészen negyedi, és szebbnél szebb lehetőséget a gyerekszoba vidám, egyedi díszítéséhez – a gyerekek kedvenc színeitől az éppen aktuális mesehősök, szuperhősök, trendi minták színes és üdítő kavalkádján át.

Természetesen a gyerek tapéták is rendkívül sokféle stílusban, mintázatban és hangulatban készülnek ma már, így nehéz lesz téma nélkül rangsorolni, épp ezért most cikkünkben ezúttal ahhoz adunk pár inspirációt, hogy hogyan vigyük be a tavaszi természet  hívogató frissességét a gyerekszobába, gyerektapétákkal! Íme…

 

1. Zöld erdőben jártam… | Gyerektapéta

 

A zöld növények, eredeti levelek és aljnövényzet  jól ismert mintái mellett az erdő állatai legalább olyan örömmel töltik el a kicsik lelkét, mint azok a mesék, melyekben szerepelnek,  hát még, ha a vidám és élménydús családi kirándulások emlékeit elevenítik fel. Egy ilyen zöld erdei mintás gyerektapéta főleg a kisebbeknél lehet igazi telitalálat!

gyerektapéta

Fotó: Tapétatrend

 

 

2. A dzsungelek és esőerdők bájos, állatrajzos formában a kicsik szívét is rabul ejthetik

 

A rajzfilmek, mesefilmek által a mi gyerekeink is ismerhetik a dzsungelek és esőerdők színes és gazdag világát, így bizonyára nem lesz idegen számukra sem egy gyerekszobai tapéta a dzsungelben élő állatok rajzolt stílusú mintáival.

A jópofa, mesekönyv illusztrációt idéző tigrisek, majmok és kolibrik vicces portréi mosolyt csalhatnak kicsik és nagyobbak arcára egyaránt, ahogy ki-ki kacsintanak a széles pálmalevelek árnyákából.

gyerektapéta

Fotó: Tapétatrend

 

 

3. Bájos virágözön – a kis hercegnők rózsás álmaihoz

 

Ami pedig a kis hercegnők romantikus mesevilágát illeti, jobbat nem is választhatnánk, mint a mesés rózsaszín alapból kiragyogó, gyönyörű virágminták! Ez a színes virágos rózsaszín üde tapéta biztosan a kislányok kedvencévé válik, ám virágos gyerek tapéta modellből ezen túl még számtalan félét tudnánk mutatni.

Kíváncsi lettél a többire is? Akkor várunk Benneteket szeretettel 17. kerületi Tapéta boltunkba vagy ha nem szeretnél kimozdulni esetleg messze vagy a tapéta webáruház 0-24 vár téged, ahol kollégáink készséggel segítenek Neked, akár személyesen, akár online vásárolnátok meg a kiszemelt, kedvenc tapétátokat…

gyerektapéta

Fotó: Tapétatrend

 

 

További cikkek:

CSAK TE ÉS A WOODWICK GYERTYÁD

7 TIPP A SZÁRAZ BŐR ELLEN

MIT ÁRUL EL RÓLAD AZ OTTHONOD BERENDEZÉSE? MUTATJUK

3 SZUPER REGGELI, AMI SEGÍT, HOGY JÓL INDULJON A NAP

TE SEM TUDSZ ALUDNI? 9 TIPP, HOGY A NYÁRI MELEGBEN IS JÓL ALUDJ

A hét témái

Karrierváltás a javából! CNC-gépkezelőből lett TikTok sztár

Karrierváltás a javából! CNC-gépkezelőből lett TikTok sztár A semmiből tűnt fel a srác, akinek a videóin órákat képesek vagyunk nevetni. Valaki késsel hámozza meg a banánt mire a főhősünk faarccal a megszokott módon kézzel húzza le a banánhéját, még egy másik...

Zendaya is megérkezett Budapestre

Zendaya is megérkezett Budapestre A Disney csatorna falai között felnőtt színésznőt tucatnyi helyről ismerhetjük, hiszen a gyerek csatornán túl Katy Perry háttértáncosaként is feltűnt annak idején, gyerekként pedig modellkedett is. Az igazi áttörést azonban az HBO...

15 eset, amikor tilos a második randi

Bármennyire vágyunk arra, hogy megtaláljuk az igazit vannak olyan esetek, amikor tilos elfogadni a meghívást a második randira.

A női alkoholizmus

A női alkoholizmus Az okoktól a gyógyulásig | Női alkoholizmus Az alkoholizmus egy súlyos és általános probléma is egyben, amely világszerte milliók életét érinti. Bár gyakran a férfiak alkoholfogyasztása kap nagyobb figyelmet, a női alkoholizmus is jelentős kérdés,...