Esküvői ruha, ami kifejezi az egyéniségünket

Esküvői ruha, ami kifejezi az egyéniségünket

A klasszikus fehér esküvői ruha mindig stílusos marad, függetlenül attól, hogy milyen trendek jelennek meg évről évre a kifutókon.

Esküvői ruha

A fehér színű menyasszonyi ruha az 1800-as években jelent meg, méghozzá Viktória királynő frigyre lépése által. Viktória hosszú, fehér szatén ruhát választott magának, melyet narancsvirágok és fehér csipkeszegélyek díszítettek. Egészen odáig a fehéret nem tartották túlságosan praktikus viseletnek, még ünnepi vonatkozásban sem. A királynő azonban óriási hatást gyakorolt az esküvői divatra, és onnantól kezdve minden menyasszony hosszú fehér öltözékben akarta kimondani a boldogító igent.

Manapság az esküvői ruha szinte minden elképzelhető stílusban és formában megtalálható az Almássy Éva szalon kínálatában. A fehér mellett végtelen színvariáció áll a rendelkezésünkre, így az sem ritka, hogy valaki fekete, lila vagy zöld ruhakölteményt visel a nagy napon.

A különböző színű esküvői ruhák eltérő dolgokat szimbolizálhatnak, például évszakokat, hangulatokat, és a személyes kiteljesedés karakteres vonásait. Ünnepelhetjük az életet, a hagyományokat, elrugaszkodhatunk a szokásoktól, játszhatunk extravagáns vagy drámai elemekkel, közvetíthetünk komolyságot, vagy akár egybeolvadhatunk a gyönyörű tavaszi tájjal – mindez rajtunk múlik, hogy miképpen aknázzuk ki az esküvői ruha kapcsán a végtelen lehetőségek tárházát, és hogy milyen stílusban szeretnénk kibontakoztatni a személyiségünket.

Az is megesik, hogy a menyasszony nem egy hagyományos vonalú ruhában lát fantáziát, hanem szívesebben visel egy csinos kosztümöt, vagy egy maszkulinabb hatású jumpsuit-ot. Utóbbi abban az esetben is remek választás lehet, ha azt tervezzük, hogy sokat fogunk mozogni és táncolni az esküvőnk napján. Egy elegáns kétrészes szintén izgalmas perspektívába képes helyezni az esküvői ruha viselését. Az esztétikum mellett törekedjünk a kényelemre, és válasszunk olyan darabot, ami maximálisan illeszkedik az egyéniségünkhöz.

Budapest esküvői ruhaszalon vonatkozásában ezernyi lehetőséget kínál. Törekedjünk a minőségre, hiszen életünk egyik legfontosabb napjára készülünk. Az esküvői ruha kínálat mellett alkalmi darabokat, és báli ruhákat (pl. egy szalagavató bálra) egyaránt találhatunk a szortiment sorai között.

További cikkek:

 

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Vendégváró falatok, amik villámgyorsan elkészíthetőek

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

 

A hét témái

5 tipp a téli fáradtság ellen

5 tipp a téli fáradtság ellen Ahogy közeledünk az év végéhez egyre nehezebben kelsz ki reggelente az ágyból? Puha és csábító az ágy, és a szundi gombot is irtó könnyű nyomogatni? A fáradtságérzet, ami minden reggel visszahúz a párnák közé, nemcsak a te reggeleidet...

Önismereti játékok: hogy egyszerűbben haladj előre

Önismereti játékok: hogy egyszerűbben haladj előre Az önismeret fejlesztésének tucatnyi módja van: elmélyülhetsz magadban, meditálhatsz, sportolhatsz, vagy beleáshatod magad a tengernyi önismereti könyv valamelyikébe, de az is lehet, hogy egy társas eseményen kerülsz...

Nem minden az, aminek látszik! 16 kép, ami ezt bizonyítja is

Nem minden az, aminek látszik! 16 kép, ami ezt bizonyítja is   Sokszor a fotósok több órányi munkát tesznek egy-egy jól sikerült fényképbe. Azonban van, hogy elegendő jókor jó helyen lenni. Ezek a hihetetlen fotók is így készültek. Sem a rajta lévők, sem a fotós...

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan Bár sokak számára a szépség egyet jelent a fiatalsággal, a tökéletesen sima bőrrel és a fénylő hajjal. Olykor viszont mégis szembesülhetünk vele, hogy az igazi szépség nem kor függő, sokkal több kell az életkornál...