Esküvői ruha, ami kifejezi az egyéniségünket

Esküvői ruha, ami kifejezi az egyéniségünket

A klasszikus fehér esküvői ruha mindig stílusos marad, függetlenül attól, hogy milyen trendek jelennek meg évről évre a kifutókon.

Esküvői ruha

A fehér színű menyasszonyi ruha az 1800-as években jelent meg, méghozzá Viktória királynő frigyre lépése által. Viktória hosszú, fehér szatén ruhát választott magának, melyet narancsvirágok és fehér csipkeszegélyek díszítettek. Egészen odáig a fehéret nem tartották túlságosan praktikus viseletnek, még ünnepi vonatkozásban sem. A királynő azonban óriási hatást gyakorolt az esküvői divatra, és onnantól kezdve minden menyasszony hosszú fehér öltözékben akarta kimondani a boldogító igent.

Manapság az esküvői ruha szinte minden elképzelhető stílusban és formában megtalálható az Almássy Éva szalon kínálatában. A fehér mellett végtelen színvariáció áll a rendelkezésünkre, így az sem ritka, hogy valaki fekete, lila vagy zöld ruhakölteményt visel a nagy napon.

A különböző színű esküvői ruhák eltérő dolgokat szimbolizálhatnak, például évszakokat, hangulatokat, és a személyes kiteljesedés karakteres vonásait. Ünnepelhetjük az életet, a hagyományokat, elrugaszkodhatunk a szokásoktól, játszhatunk extravagáns vagy drámai elemekkel, közvetíthetünk komolyságot, vagy akár egybeolvadhatunk a gyönyörű tavaszi tájjal – mindez rajtunk múlik, hogy miképpen aknázzuk ki az esküvői ruha kapcsán a végtelen lehetőségek tárházát, és hogy milyen stílusban szeretnénk kibontakoztatni a személyiségünket.

Az is megesik, hogy a menyasszony nem egy hagyományos vonalú ruhában lát fantáziát, hanem szívesebben visel egy csinos kosztümöt, vagy egy maszkulinabb hatású jumpsuit-ot. Utóbbi abban az esetben is remek választás lehet, ha azt tervezzük, hogy sokat fogunk mozogni és táncolni az esküvőnk napján. Egy elegáns kétrészes szintén izgalmas perspektívába képes helyezni az esküvői ruha viselését. Az esztétikum mellett törekedjünk a kényelemre, és válasszunk olyan darabot, ami maximálisan illeszkedik az egyéniségünkhöz.

Budapest esküvői ruhaszalon vonatkozásában ezernyi lehetőséget kínál. Törekedjünk a minőségre, hiszen életünk egyik legfontosabb napjára készülünk. Az esküvői ruha kínálat mellett alkalmi darabokat, és báli ruhákat (pl. egy szalagavató bálra) egyaránt találhatunk a szortiment sorai között.

További cikkek:

Selfiegép lánybúcsúra, születésnapra

Vendégváró falatok, amik villámgyorsan elkészíthetőek

 

A hét témái

Készülj fel a nyárra ezekkel az ékszerekkel!

Készülj fel a nyárra ezekkel az ékszerekkel! A tavasz visszavonhatatlanul megérkezett, ami egyet jelent azzal, hogy a nyár is hamarosan betoppan majd. Úgyhogy tökéletesen alkalmas az időpont arra, hogy már most összeválogasd azokat az ékeket, amik a kánikulai...

Halloweeni jelmezek az egész család számára

Halloweeni jelmezek az egész család számára Az utóbbi években egymást érik a halloweeni bulik, és annak ellenére, hogy nálunk viszonylag még új ünnepnek számít, imádjuk a vele járó felhajtást. Tököt faragunk, és ijesztő jelmezeket húzunk, és így indulunk neki...

Kínai asztrológia: mit hoz nekünk a Tigris éve?

Hamarosan itt a kínai újév. Vajon mit hoz nekünk a Tigris éve? Mit ígér a most kezdődő esztendő a keleti gondolkodás szerint?

Baba-mama torna…

Baba-mama torna A baba-mama torna elsősorban az anyák mozognak. Egy nem megterhelő alakformáló órát kell elképzelnünk. Bizonyos gyakorlatokat a babával együtt végzünk, minden izomcsoportot átmozgatunk. Különös hangsúlyt kapnak a problémás területek és az emelgetés,...